Waarom het beste nog moet komen

Waarom het beste nog moet komen

Alexander De Croo vertelt waar zijn onverwoestbare vooruitgangsgeloof vandaan komt en hoe dit in de Wetstraat 16 alleen maar sterker is geworden. Samenwerking zit in ons DNA. Het is aan ons om er het beste uit te halen.

Auteur

Alexander De Croo

Sprekers

Alexander De Croo, Jeroen Medaer

Speelduur

5 uur 34 min

€ 14,99

Beschrijving

Een pandemie, een oorlog in Europa, een klimaat dat steeds verder opwarmt. Alexander De Croo was de voorbije jaren noodgedwongen een crisispremier. Toch is hij er meer dan ooit van overtuigd dat morgen beter zal zijn dan vandaag.

Waarom het beste nog moet komen gaat radicaal in tegen doemdenken, nationalisme en afbraakpolitiek.

Ons land barst van het talent. Geef mensen vrijheid en vertrouwen, bundel de krachten en we kunnen boven ons gewicht blijven boksen.

Alexander De Croo vertelt waar zijn onverwoestbare vooruitgangsgeloof vandaan komt en hoe dit in de Wetstraat 16 alleen maar sterker is geworden. Maar hij blikt ook vooruit naar de toekomst. Hoe bewaken we onze vrijheid en versterken we onze democratie? Hoe herstellen we de sociale lift voor de komende generaties? Hoe overstijgen we de polarisatie en maken we samenwerken opnieuw aantrekkelijk?

Waarom het beste nog moet komen is een pleidooi om geen millimeter in te boeten op onze waarden. Om niet in onze schulp te kruipen, maar om meer dan ooit uit te gaan van onze eigen sterkte.

ALEXANDER DE CROO is sinds 2020 premier van België. Hij studeerde aan de Solvay Business School in Brussel en de Kellogg School of Management in Chicago en was ondernemer.

Details

Imprint

Pelckmans uitgevers

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

19 februari 2024

ISBN

9789463106061

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 34 min

Bestandsgrootte

459 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Jeroen Medaer Bekijk alles

Vlaams Het dorp van de zwaluwen
€ 12,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99
Vlaams Schaduw van de koning

Schaduw van de koning

Bavo Dhooge

€ 19,99
Vlaams Ode aan de verwondering

Ode aan de verwondering

Caroline Pauwels

€ 9,99