Luistervoorbeeld

De slechtnieuwsbrenger

Mijn leven als slachtofferbejegenaar
Auteur Filip Cauwelier
Spreker Jeroen Medaer, Ilse Cox
Speelduur 4u 41m 21s
€ 12,95

Beschrijving

Mijn leven als slachtofferbejegenaar in Vlaanderen.

'Je staat met een bom voor de deur. En die moet je zo snel mogelijk doen afgaan.' Filip Cauwelier begeleidt slachtoffers in rampspoed. Hij is de man die je 's nachts vooral niet aan je deur wilt: hij licht families in als hun naaste is overleden, vangt betrokkenen van verkeersongevallen op, staat slachtoffers van kleine en grote misdrijven bij, bemiddelt bij partnergeweld en zorgt voor crisisopvang van kinderen en jongeren in verontrustende opvoedingssituaties.

In dit boek gunt hij ons een blik in een wereld die we zelf nooit van dichtbij hopen te zien en deelt hij met de lezer wat meer dan vijf jaar slachtoffers begeleiden hem leerde over verdriet én veerkracht. Want hoe zou jij reageren als hij 's nachts bij jou aanbelt?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 18 augustus 2021
ISBN 9789179957407
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 41m 21s
Bestandsgrootte 386 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Filip Cauwelier is maatschappelijk assistent. Hij werkte eerst in de bijzondere jeugdzorg en vormde daarna, als sociaal consulent bij Stad Gent, langdurig werklozen. Sinds 2014 werkt hij als slachtofferbejegenaar voor de Lokale Politie Gent. In die functie brengt hij, zo goed mogelijk, slecht nieuws.

Toon aanbod