Op zoek naar liefde

Op zoek naar liefde

Wegwijzers voor relatiegeluk

De ultieme liefde, zijn we daar niet allemaal naar op zoek? Helaas duiken er bij die zoektocht hardnekkige clichés op die ons als single of koppel doen twijfelen over onszelf en ons liefdesleven. Relatietherapeut en seksuologe Chloé De Bie bespreekt de zeven meest voorkomende hindernissen en biedt een hele hoop praktische wegwijzers.

Auteur

Chloé De Bie

Spreker

Ilse Cox

Speelduur

9 uur 6 min

€ 14,99

Beschrijving

We zijn allemaal op zoek naar liefde. We willen graag gezien worden en we willen anderen graag zien. Helaas duiken er bij die zoektocht hindernissen op die het ons moeilijk maken: stellingen die voor onzekerheid zorgen en die vragen oproepen over ons liefdesleven. Zo horen we vaak dat we de ware moeten vinden, dat we ons hart moeten volgen en dat we twee keer per week seks moeten hebben. Maar ook dat we niet uit elkaar mogen gaan, dat we een breuk snel moeten verwerken en dat we altijd met een schone lei aan een nieuwe relatie moeten beginnen. O ja, en boven alles moeten we onszelf graag zien.

Hoe realistisch zijn die uitspraken? In Op zoek naar liefde bespreekt Chloé De Bie elke stelling vanuit de wetenschap en vanuit haar eigen praktijk, en helpt ze jouw liefdesleven, single of niet, aan de hand van praktische en bruikbare tips.

Chloé De Bie is klinisch seksuologe, relatie-, gezins- en systeempsychotherapeute, Emotionally Focused therapeute, klinisch psychologe, rouwtherapeute en burn-outcoach. Ze is een veelgevraagde deskundige in de media en is wekelijks te horen in het programma Love, Sex & Drama op radio Joe. Ze geeft les op de Karel de Grote Hogeschool en Hogeschool VIVES. In 2020 schreef ze haar eerste boek En ze leefden nog lang en gelukkig... De onvermijdelijke valkuilen van de liefde.

Details

Imprint

Pelckmans

Uitgever

Pelckmans uitgevers

Publicatiedatum

10 november 2023

ISBN

9789463379878

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 6 min

Bestandsgrootte

750 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Ilse Cox Bekijk alles

Vlaams Hoog spel

Hoog spel

Patrick De Bruyn

€ 14,99
Vlaams Eva, één uit de godvergeten duizend
€ 8,95
Vlaams F*ck it, maandag start ik écht
€ 14,99
Vlaams Samen zullen we slapen voor het sterven
€ 12,99