Luistervoorbeeld

Weekend Terschelling

Auteur Els Kerkhoven
Voorlezer Charlotte Lap
Speelduur 9u 24m 59s
€ 13,99

Beschrijving

Voordat Isa naar het buitenland vertrekt, gaat ze met haar zusje Daan en hun beste vriendin Sylvie nog een keer terug naar Terschelling, het vakantie-eiland van hun jeugd. Ze halen mooie herinneringen op en brengen een bezoek aan Jannetje, de moeder van Loek en Gerben - hun vakantievrienden van vroeger.

De trip down memory lane krijgt een dramatische wending als Sylvie spoorloos verdwijnt. Jannetje blijkt de enige getuige, maar zij heeft een beginnende vorm van alzheimer. Hoe betrouwbaar is haar getuigenis?

Daan en Isa zetten alles op alles om Sylvie terug te vinden, maar dan verandert de zoektocht op het eiland in een regelrechte nachtmerrie.

Weekend Terschelling is een verhaal over vriendschap en verraad, over herinneren en vergeten, maar vooral over de angst om alles kwijt te raken wat je ooit had.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 9 oktober 2018
ISBN 9789463625968
Taal Nederlands
Speelduur 9u 24m 59s
Bestandsgrootte 517 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Els Kerkhoven
Els Kerkhoven

Els Kerkhoven (1969) won in 2009 de Libelle Spannende Verhalenwedstrijd. Haar verhalen worden geroemd vanwege hun originaliteit. Ze schreef voor De Pers, kwam op de shortlist van de SLAU Schrijfwedstrijd en combineert sinds het winnen van de Libelle Spannende Verhalenwedstrijd haar baan als etaleuse met het schrijverschap. In 2012 debuteerde ze met de thriller Gifdochters.

Toon aanbod