Luistervoorbeeld

Vergelding

SerieC.J. Townsend deel 1
Auteur Jilliane Hoffman
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 16u 0m 38s
€ 13,99

Beschrijving

Vergelding is een ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman, het eerste boek over officier van justitie C.J. Townsend.

Bij haar New Yorkse appartement wordt Chloe Larson opgewacht door een man met een clownsmasker op. Hij verkracht en mishandelt haar en laat haar voor dood achter. Ze overleeft de aanval en besluit de stad te verlaten om in Miami een nieuw leven te beginnen.

Twaalf jaar later zaait de seriemoordenaar Cupido angst onder de bevolking na een reeks verkrachtingen en moorden op jonge blondines. Wanneer Chloe, die inmiddels officier van justitie is, geconfronteerd wordt met de verdachte herkent ze de stem van haar toenmalige verkrachter. Ze zweert dat ze niet zal rusten voor hij in de dodencel zit. Vergelding? Of gerechtigheid? Maar Cupido is een genadeloze tegenstander en heeft zelf ook nog enkele trucs achter de hand.

Vergelding is een aanrader voor fans van Mo Hayder, Kathy Reichs en Karin Slaughter.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 18 december 2018
ISBN 9789463626262
Taal Nederlands
Speelduur 16u 0m 38s
Bestandsgrootte 1319 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jilliane Hoffman
Jilliane Hoffman

Jilliane Hoffman (1967) werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Haar thrillers, waaronder Vergelding, De snijkamer en De kleine getuige, zijn regelrechte bestsellers.

Toon aanbod