Luistervoorbeeld

De snijkamer

SerieC.J. Townsend deel 3
Auteur Jilliane Hoffman
Voorlezer Christel Schimmel
Speelduur 13u 49m 18s
€ 14,99

Beschrijving

De snijkamer is opnieuw een ijzingwekkende thriller van Jilliane Hoffman, waarin voor de derde keer C.J. Townsend een rol speelt.

Het lichaam van een verdwenen studente wordt gevonden in een vuilcontainer. Een afschuwelijk einde voor een jonge vrouw, maar dat is nog niets vergeleken met de horror die zij heeft moeten doormaken in haar laatste uren: gedrogeerd en gemarteld voor het plezier van een online publiek van zieke sadisten.

Rechercheur Manny Alvarez en de jonge, ambitieuze assistent officier van justitie Daria DeBianchi moeten samenwerken om de zaak op te lossen. Hun onderzoek legt een nieuw patroon bloot tussen een verbijsterend aantal onopgeloste moorden en vermissingen door het hele land – en hun enige aanwijzing is de getuigenis van veroordeelde seriemoordenaar William Bantling. Hij is persoonlijk bekend met de gruwelijke praktijken van de organisatie achter deze misdaden. Bantlings informatie is te koop: hij wil zijn terdoodveroordeling ongedaan gemaakt zien. Maar voor Manny en Daria is dit pas het begin van de nachtmerrie, en wat betekent dit voor officier van justitie C.J. Townsend?

De snijkamer is een aanrader voor fans van Mo Hayder, Kathy Reichs en Karin Slaughter.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 18 december 2018
ISBN 9789463626286
Taal Nederlands
Speelduur 13u 49m 18s
Bestandsgrootte 1139 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Jilliane Hoffman
Jilliane Hoffman

Jilliane Hoffman (1967) werkte als officier van justitie in Miami, waar ze vooral werkte aan zware misdrijven. Ze was adviseur voor justitie in Florida en heeft de FBI bijgestaan in talloze misdaadonderzoeken. Haar thrillers, waaronder Vergelding, De snijkamer en De kleine getuige, zijn regelrechte bestsellers.

Toon aanbod