Luistervoorbeeld

Het geschenk

Auteur Marijke Verhoeven
Spreker Ad Knippels
Speelduur 13u 14m 3s
€ 14,99

Beschrijving

Een duivelse daad van twee rebelse tieners heeft verstrekkende gevolgen.

Nina doet een verrassende ontdekking die haar leven en dat van haar geliefde Torben op zijn kop zet. Dan verschijnt er een onheilspellende en duistere persoon op het eiland, die een ongezonde belangstelling voor Nina aan de dag legt. Heeft hij iets te maken met een aangrijpende gebeurtenis uit de donkere geschiedenis van het eiland Kenning?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 maart 2019
ISBN 9789463628129
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 14m 3s
Bestandsgrootte 1090 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘In Het geschenk is ruimte voor romantiek, mystiek, liefde op verschillende manieren, en spanning: een waar geschenk om te lezen.’ 4,5 * Vrouwenthrillers.nl

‘Voor de liefhebbers van Nora Roberts: mix van spanning en romantiek’ Hebban.nl

“Marijke Verhoeven heeft een unieke razendspannende paranormale thriller geschreven die je in een ruk wilt uitlezen.” **** Chicklit


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marijke Verhoeven

Marijke Verhoeven (1967) werkte in de evenementenorganisatie voordat zij besloot fulltime te gaan schrijven. Op 1 juli 2015 verschijnt via Uitgeverij De Crime Compagnie de erotische thriller Zomerhitte.

In 2012 debuteerde Marijke bij Uitgeverij Elikser met de thriller Onder invloed. Hierna volgden Onder mijn huid en Onderschat. De boeken van Marijke kenmerken zich door een verrassende combinatie van spanning, liefde en romantiek.

Inspiratie vindt Marijke vooral in haar directe omgeving, maar haalt ze ook uit muziek, haar hobby koken en uit haar passie voor Denemarken. Met haar man en kinderen woont Marijke dicht bij Groningen.

Toon aanbod