Luistervoorbeeld

Fokking druk

Het ultime anti-stressboek
Auteur Thijs Launspach
Voorlezer Thijs Launspach
Speelduur 6u 34m 59s
€ 14,99

Beschrijving

Hoe het met ons gaat? Fokking druk natuurlijk!
Druk is het nieuwe normaal.

Een volle agenda en een vol hoofd, het gevoel achter de dingen aan te lopen en altijd tijd tekort komen: het zijn dé kenmerken van deze tijd. Maar de drukte speelt ons inmiddels parten. Het aantal burn-outs is de laatste tien jaar schrikbarend gestegen. Je kunt zelfs spreken van een echte burn-outepidemie: ongeveer één op de zeven werkenden heeft ernstige stressklachten of zit door de stress thuis. En ook als je geen burn-out krijgt, kan de stress zorgen voor een stuk minder levensplezier.

Hoe komt het nu dat we te veel en te hard werken? Waarom hebben we zoveel last van FOMO (Fear Of Missing Out)? En belangrijker: wat kun je zelf doen om te dealen met stress en een burn-out te voorkomen?

In Fokking druk legt psycholoog Thijs Launspach uit waarom we onszelf tegenwoordig vaak over de kop werken en wat je eraan kunt doen om dat te voorkomen. Op een praktische manier vertelt hij hoe je stress het hoofd kunt bieden en meer rust kunt creëren in je leven. Hij gebruikt hiervoor de nieuwste inzichten uit de wetenschap, methoden van experts en verhalen van ervaringsdeskundigen. Een nuchter en praktisch antwoord op de vraag: hoe blijf ik stress de baas in een overvolle tijd?

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 21 maart 2019
ISBN 9789463628945
Taal Nederlands
Speelduur 6u 34m 59s
Bestandsgrootte 362 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Thijs Launspach
Thijs Launspach

Thijs Launspach (1988) is psycholoog en trainer. Hij werkt als docent Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij geeft trainingen over stress en burn-out, is coach en mindfulnesstrainer en wekelijks te horen in het radioprogramma Millennial Mindfuck (BNNVARA).

Toon aanbod