Luistervoorbeeld

Soms voor altijd

Sea Breeze
SerieSea Breeze deel 5
Auteur Abbi Glines
Spreker Tessa van Teeseling
Speelduur 6u 17m 38s
€ 14,99

Beschrijving

Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voor Tennessee. Vlak voordat ze vertrekken uit Sea Breeze, hoort Eva dat haar vader doodziek is. Samen besluiten ze dat Eva bij haar vader op de boerderij blijft. Hun langeafstandsrelatie komt in gevaar als Cages’ huisgenoot hem erin luist door Eva misleidende berichtjes, foto’s en video’s te sturen. Met een gebroken hart zoekt Eva troost bij haar buurman. Zal het Cage lukken om haar vertrouwen terug te winnen?

Zoals altijd levert Abbi Glines een prachtig, verslavend boek met geweldige personages. De wervelwind van emoties, passie en drama zijn precies de reden waarom de lezers terug blijven komen voor de verhalen uit Sea Breeze.

Details

UitgeverRubinstein Audio
Publicatiedatum 25 april 2019
ISBN 9789463630009
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 17m 38s
Bestandsgrootte 519 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Abbi Glines

Abbi Glines (1977) is in de VS al jarenlang een bestsellende auteur van romantische fictie, maar sinds er vorig jaar de zogenaamde 'uncensored' versies verschenen, zijn de verkoopcijfers torenhoog gestegen. Haar romantische verhalen, in combinatie met heerlijke, expliciete seksscènes, raken bij talloze vrouwen een gevoelige snaar.

Toon aanbod