Luistervoorbeeld

Supermarkt

SerieStoryZoo Vol. 2 deel 5
Auteur StoryZoo
Spreker StoryZoo
Speelduur 11m 22s
€ 1,99

Beschrijving

Toby en Pepper doen boodschappen voor Beer Bax. Ze mogen ook iets lekkers uitzoeken, maar het is best moeilijk om iets te kiezen…

StoryZoo is een feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse en terloopse manier Engelse woorden en korte Engelse zinnen leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' springen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Zij beleven ieder keer weer een nieuw en spannend avontuur. TOBY is een ondeugend aapje van bijna 4 jaar. Hij is nieuwsgierig en gaat graag op onderzoek uit. Onbevangen als hij is, ziet hij de wereld als één grote speeltuin. Overmoedig slingert hij van het een naar ander en zoekt daarbij steeds naar zijn grenzen. Soms gaat hij er overheen. Maar dan zijn er Beer Bax of zijn vriendinnetje Pepper die hem weer terugroepen tot de werkelijkheid. Dat Pepper Engels spreekt valt hem niet eens op. Zo praat ze nu eenmaal en hij begrijpt haar altijd.

PEPPER is 5 jaar, een vrolijk, eigenwijs Engels papegaaienmeisje dat veel giechelt en zichzelf best mooi vindt. Ze is verstandig en lief maar ook bazig, en ondanks dat ze bluft, is ze soms bang. ‘Prrr!’, roept ze vaak. Dat is papagaaientaal. En verder spreekt ze dus Engels en kan ze zingen als een operazangeres. Pepper kibbelt veel met Toby, maar als het erop aankomt zijn ze dikke vrienden.

BEER BAX is een trage goedzak. Hij houdt van slapen, veel slapen. Maar hij is ook gul en houdt van knuffelen. Bax is als een speelse vader voor Toby en Pepper. Iedere dag leest hij hen voor en laat hij hen allerlei spannende avonturen beleven. Hij zorgt ervoor dat Toby en Pepper niets kan overkomen. Soms gaat hij zelfs mee op avontuur. Als Toby en Pepper weer van alles hebben beleefd, nemen ze vaak iets moois of iets lekkers voor Bax mee. Daar kan hij toch zo van genieten!

Details

ImprintStoryZoo
UitgeverStoryZoo B.V.
Publicatiedatum 15 november 2018
ISBN 9789492966162
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11m 22s
Bestandsgrootte 13 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.