Luistervoorbeeld

Een betoverde wereld

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 79
Auteur Barbara Cartland
Voorlezer Charlotte Lap
Speelduur 3u 58m 17s
€ 4,99

Beschrijving

De prachtige Angelina slijt al haar dagen op dezelfde manier: met het voorlezen aan haar bedlegerige grootmoeder en het uitlaten van haar pekineesje Twi-Twi. De kroning van koning Edward VII is een lichtpuntje in die zee van verveling, omdat dat ervoor zorgt dat het Griekse consulaat naast haar huis groots bezoek ontvangt: prins Xenos van Cephalonia!

Angelina kan zo nog een activiteit aan haar repertoire toevoegen: naar Xenos gluren door een gat in de heg. Daar lijkt het bij te blijven, tot Twi-Twi ruzie krijgt met de kat van het consulaat. Opeens vindt Angelina zich in het consulaat, oog in oog met die knappe prins. Ze kunnen de ogen niet van elkaar afhouden, maar Xenos moet met een Griekse trouwen...

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 28 januari 2019
ISBN 9788726114454
Taal Nederlands
Speelduur 3u 58m 17s
Bestandsgrootte 218 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Barbara Cartland
Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod