Luistervoorbeeld

De bezieling

SerieFemke Wolzak deel 3
Auteur Tess Franke
Spreker Kirsten Fennis
Speelduur 7u 24m 7s
€ 6,99

Beschrijving

Zou jij je hoofd koel houden als je rechtszaak plotseling de volle media aandacht trekt? Advocate Femke Wolzak staat voor een enorme uitdaging wanneer ze moordverdachte Moustafa D. bijstaat. Er is geen enkel bewijs dat zijn schuld aantoont, maar wanneer de populaire misdaadjournalist Bas P. Verhoef zijn zaak sensationeel behandelt in zijn tv programma, lijkt heel Nederland ineens overtuigd: Moustafa is schuldig. Femke belandt in de benarde positie waar ze de grootste nationale aartsvijand moet verdedigen. En dat komt haar duur te staan, ook door haar eigen familie en vrienden... ‘De bezieling’ is het derde bloedstollende deel van de Femke Wolzak-reeks.Gert Jan de Vries (1963) schreef onder het pseudoniem Tess Franke de spannende thrillerreeks over advocate Femke Wolzak. In 2006 begon hij voor het eerst thrillers te schrijven met zijn debuut ‘De inwijding’ waarna ‘De beproeving’, ‘De bezieling’, ‘Maskerade’ en ‘In haar eer’ volgden. Naast thrillerauteur is De Vries ook schrijver van ‘Gedroomd wielrennen’ over Leontien van Moorsel en werkte hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer aan ‘De canon van de Europese poëzie’. Door zijn veelzijdig talent heeft De Vries de gave om iedere keer, ongeacht het genre, een meesterwerk te creëren.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 20 december 2021
ISBN 9788726739763
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 24m 7s
Bestandsgrootte 309 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Franke

Tess Franke (1970) debuteerde in 2006 met De inwijding, het eerste deel van een reeks misdaadromans over de Amsterdamse strafrechtadvocate Femke Wolzak. De inwijding verscheen ook in Duitse vertaling. De beproeving is het tweede deel in de reeks.

Achter Tess Franke gaat ‘letterkundige duizendpoot’ Gert Jan de Vries (1963) schuil. Hij schreef onder andere Ik heb geen verstand van poëzie (over uitgever Geert van Oorschot) en Gedroomd wielrennen (over Leontien van Moorsel). Hij is samensteller (met Ilja Leonard Pfeijffer) van De canon van de Europese poëzie. 500 gedichten die iedereen gelezen moet hebben. Inmiddels heeft De Vries als Tess Franke vier thrillers op zijn naam, alle met juriste Femke Wolzak in de hoofdrol. Naast Maskerade zijn dat De inwijding, De beproeving en De bezieling.

Toon aanbod