Luistervoorbeeld

De beproeving

SerieFemke Wolzak deel 2
Auteur Tess Franke
Spreker Kirsten Fennis
Speelduur 8u 35m 5s
€ 7,99

Beschrijving

Advocate Femke Wolzak komt voor een extreme beproeving te staan: Moet ze de verdachte verdedigen die haar vriend heeft vermoord? Te midden van het verdriet en de grote gewetensvraag wordt ze opgetrommeld om een groep christenen bij te staan die de zoon van de Amerikaanse ambassadeur hebben ontvoerd. Lukt het Femke om niet te bezwijken onder de druk, het rouwproces en haar eeuwige prestatiedrang? Komt zij als winnaar uit de strijd met haar geweten? Het beklemmende ‘De beproeving’ is het tweede deel van de Femke Wolzak-reeks.Gert Jan de Vries (1963) schreef onder het pseudoniem Tess Franke de spannende thrillerreeks over advocate Femke Wolzak. In 2006 begon hij voor het eerst thrillers te schrijven met zijn debuut ‘De inwijding’ waarna ‘De beproeving’, ‘De bezieling’, ‘Maskerade’ en ‘In haar eer’ volgden. Naast thrillerauteur is De Vries ook schrijver van ‘Gedroomd wielrennen’ over Leontien van Moorsel en werkte hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer aan ‘De canon van de Europese poëzie’. Door zijn veelzijdig talent heeft De Vries de gave om iedere keer, ongeacht het genre, een meesterwerk te creëren.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 15 november 2021
ISBN 9788726739800
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 35m 5s
Bestandsgrootte 360 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Franke

Tess Franke (1970) debuteerde in 2006 met De inwijding, het eerste deel van een reeks misdaadromans over de Amsterdamse strafrechtadvocate Femke Wolzak. De inwijding verscheen ook in Duitse vertaling. De beproeving is het tweede deel in de reeks.

Achter Tess Franke gaat ‘letterkundige duizendpoot’ Gert Jan de Vries (1963) schuil. Hij schreef onder andere Ik heb geen verstand van poëzie (over uitgever Geert van Oorschot) en Gedroomd wielrennen (over Leontien van Moorsel). Hij is samensteller (met Ilja Leonard Pfeijffer) van De canon van de Europese poëzie. 500 gedichten die iedereen gelezen moet hebben. Inmiddels heeft De Vries als Tess Franke vier thrillers op zijn naam, alle met juriste Femke Wolzak in de hoofdrol. Naast Maskerade zijn dat De inwijding, De beproeving en De bezieling.

Toon aanbod