Luistervoorbeeld

De inwijding

SerieFemke Wolzak deel 1
Auteur Tess Franke
Spreker Kirsten Fennis
Speelduur 7u 46m 43s
€ 7,99

Beschrijving

Advocate Femke Wolzak mag dan wel jong zijn, maar naïef is ze zeker niet. Professioneel en vastberaden werkt ze aan rechtszaken met zware criminelen. Maar wanneer de vrouw van een van haar cliënten haar vertelt dat ze wil scheiden, schuift ze alle professionele richtlijnen van haar beroep van tafel. Femke neemt haar onder haar hoede en werkt met volle overgave aan de echtscheidingszaak, totdat alles plots overhoop ligt wanneer ze een lijk aantreft voor haar huis. Hoe had Femke haar vakkundigheid zo kunnen laten varen? ‘De inwijding’ is het eerste deel van de innemende Femke Wolzak-reeks.Gert Jan de Vries (1963) schreef onder het pseudoniem Tess Franke de spannende thrillerreeks over advocate Femke Wolzak. In 2006 begon hij voor het eerst thrillers te schrijven met zijn debuut ‘De inwijding’ waarna ‘De beproeving’, ‘De bezieling’, ‘Maskerade’ en ‘In haar eer’ volgden. Naast thrillerauteur is De Vries ook schrijver van ‘Gedroomd wielrennen’ over Leontien van Moorsel en werkte hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer aan ‘De canon van de Europese poëzie’. Door zijn veelzijdig talent heeft De Vries de gave om iedere keer, ongeacht het genre, een meesterwerk te creëren.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 1 september 2021
ISBN 9788726739770
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 46m 43s
Bestandsgrootte 325 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Franke

Tess Franke (1970) debuteerde in 2006 met De inwijding, het eerste deel van een reeks misdaadromans over de Amsterdamse strafrechtadvocate Femke Wolzak. De inwijding verscheen ook in Duitse vertaling. De beproeving is het tweede deel in de reeks.

Achter Tess Franke gaat ‘letterkundige duizendpoot’ Gert Jan de Vries (1963) schuil. Hij schreef onder andere Ik heb geen verstand van poëzie (over uitgever Geert van Oorschot) en Gedroomd wielrennen (over Leontien van Moorsel). Hij is samensteller (met Ilja Leonard Pfeijffer) van De canon van de Europese poëzie. 500 gedichten die iedereen gelezen moet hebben. Inmiddels heeft De Vries als Tess Franke vier thrillers op zijn naam, alle met juriste Femke Wolzak in de hoofdrol. Naast Maskerade zijn dat De inwijding, De beproeving en De bezieling.

Toon aanbod