Luistervoorbeeld

Maskerade

SerieFemke Wolzak deel 4
Auteur Tess Franke
Spreker Kirsten Fennis
Speelduur 7u 52m 52s
€ 12,99

Beschrijving

De nieuwe rechtszaak van advocate Femke Wolzak komt nu wel erg dichtbij... Ze woont tijdelijk bij een van haar vrienden buiten Amsterdam om even tot rust te komen. Maar die rust wordt abrupt verstoord wanneer haar vriend Ben slachtoffer wordt van een gewelddadige schietpartij. De verdachte van de schietpartij wordt door niemand minder dan Femke zelf bijgestaan in de rechtszaak. Kan ze haar eigen gevoel opzij zetten en met haar gebruikelijke rechtvaardigheidsgevoel de belangen van haar cliënt vertegenwoordigen? ‘Maskerade’ is het vierde deel in de Femke Wolzak-reeks dat je niet onberoerd zal laten!Gert Jan de Vries (1963) schreef onder het pseudoniem Tess Franke de spannende thrillerreeks over advocate Femke Wolzak. In 2006 begon hij voor het eerst thrillers te schrijven met zijn debuut ‘De inwijding’ waarna ‘De beproeving’, ‘De bezieling’, ‘Maskerade’ en ‘In haar eer’ volgden. Naast thrillerauteur is De Vries ook schrijver van ‘Gedroomd wielrennen’ over Leontien van Moorsel en werkte hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer aan ‘De canon van de Europese poëzie’. Door zijn veelzijdig talent heeft De Vries de gave om iedere keer, ongeacht het genre, een meesterwerk te creëren.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 7 april 2022
ISBN 9788726739787
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 52m 52s
Bestandsgrootte 336 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Franke

Tess Franke (1970) debuteerde in 2006 met De inwijding, het eerste deel van een reeks misdaadromans over de Amsterdamse strafrechtadvocate Femke Wolzak. De inwijding verscheen ook in Duitse vertaling. De beproeving is het tweede deel in de reeks.

Achter Tess Franke gaat ‘letterkundige duizendpoot’ Gert Jan de Vries (1963) schuil. Hij schreef onder andere Ik heb geen verstand van poëzie (over uitgever Geert van Oorschot) en Gedroomd wielrennen (over Leontien van Moorsel). Hij is samensteller (met Ilja Leonard Pfeijffer) van De canon van de Europese poëzie. 500 gedichten die iedereen gelezen moet hebben. Inmiddels heeft De Vries als Tess Franke vier thrillers op zijn naam, alle met juriste Femke Wolzak in de hoofdrol. Naast Maskerade zijn dat De inwijding, De beproeving en De bezieling.

Toon aanbod