Luistervoorbeeld

In haar eer

SerieFemke Wolzak deel 5
Auteur Tess Franke
Spreker Kirsten Fennis
Speelduur 6u 12m 44s
€ 9,99

Beschrijving

Laat je meevoeren door de straten van Amsterdam te midden van een oplopende machtsstrijd op het advocatenkantoor van Femke Wolzak. Haar partners, Spreeuwenberg en Spreeuwenberg, zijn het niet eens met Femke’s beslissing om een zedenzaak aan te gaan, gezien zij alleen grote misdaadzaken behandelen. Maar de vastberadenheid van Femke is groter dan haar wens om harmonieus samen te werken en dat komt haar duur te staan, zowel privé of professioneel. De spanning loopt hoog op, en dat terwijl ze op hun hoede moeten zijn voor een moordlustige man die actief is in Amsterdam... ‘In haar eer’ is het vijfde deel in de bloedstollende Femke Wolzak-reeks.Gert Jan de Vries (1963) schreef onder het pseudoniem Tess Franke de spannende thrillerreeks over advocate Femke Wolzak. In 2006 begon hij voor het eerst thrillers te schrijven met zijn debuut ‘De inwijding’ waarna ‘De beproeving’, ‘De bezieling’, ‘Maskerade’ en ‘In haar eer’ volgden. Naast thrillerauteur is De Vries ook schrijver van ‘Gedroomd wielrennen’ over Leontien van Moorsel en werkte hij samen met Ilja Leonard Pfeijffer aan ‘De canon van de Europese poëzie’. Door zijn veelzijdig talent heeft De Vries de gave om iedere keer, ongeacht het genre, een meesterwerk te creëren.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 7 april 2022
ISBN 9788726739794
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 12m 44s
Bestandsgrootte 270 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Franke

Tess Franke (1970) debuteerde in 2006 met De inwijding, het eerste deel van een reeks misdaadromans over de Amsterdamse strafrechtadvocate Femke Wolzak. De inwijding verscheen ook in Duitse vertaling. De beproeving is het tweede deel in de reeks.

Achter Tess Franke gaat ‘letterkundige duizendpoot’ Gert Jan de Vries (1963) schuil. Hij schreef onder andere Ik heb geen verstand van poëzie (over uitgever Geert van Oorschot) en Gedroomd wielrennen (over Leontien van Moorsel). Hij is samensteller (met Ilja Leonard Pfeijffer) van De canon van de Europese poëzie. 500 gedichten die iedereen gelezen moet hebben. Inmiddels heeft De Vries als Tess Franke vier thrillers op zijn naam, alle met juriste Femke Wolzak in de hoofdrol. Naast Maskerade zijn dat De inwijding, De beproeving en De bezieling.

Toon aanbod