Luistervoorbeeld

Dune Messias

SerieDune (Dutch deel 2
Auteur Frank Herbert
Spreker Lykele Muus
VertalerMieke Groot
Speelduur 8u 49m 23s
€ 7,99

Beschrijving

Het verhaal van de machtige keizer Paul Muad’Dib gaat verder. In Duin Messias staat hij aan de top van het hele bewoonde universum. Hij bestijgt de meest invloedrijke troon en wordt daar aanbeden door de fanatieke Vrijmans. Toch moet Muad’Dib scherp blijven. De heersers van de oude orde proberen zijn invloedssfeer binnen te treden. Er worden listige complottheorieën tegen hem gevormd, en niet alleen door zijn rivalen. Ondertussen komt zijn geliefde Chani in gevaar en daarmee de eerste bladzijden van hun nog onbegonnen gezinsleven...Frank Herbert (1920-1986) was een sciencefictionschrijver die vooral bekend werd met zijn zesdelige Duin-epos. Voor het eerste deel van die serie, Duin, ontving hij een Nebula Award in 1965 en een Hugo Award in 1966. Het is een van de best verkochte sciencefiction boeken ter wereld, en vormde de inspiratie voor diverse andere auteurs, film producties en games.

Frank Herbert studeerde o.a. psychologie en werkte tot de jaren zestig als journalist en redacteur. Daarna richtte hij zich volledig op het schrijven van fictie en werd een van de belangrijkste sciencefiction auteurs.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 24 januari 2022
ISBN 9788726772654
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 49m 23s
Bestandsgrootte 365 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Frank Herbert (1920-1986) was een sciencefictionschrijver die vooral bekend werd met zijn zesdelige Duin-epos. Voor het eerste deel van die serie, Duin, ontving hij een Nebula Award in 1965 en een Hugo Award in 1966. Het is een van de best verkochte sciencefiction boeken ter wereld, en vormde de inspiratie voor diverse andere auteurs, film producties en games.

Toon aanbod