Luistervoorbeeld

Brandweerman Sam - Het op hol geslagen paard

SerieFireman Sam
Auteur Mattel
Spreker Stan Limburg
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 8m 38s
€ 1,99

Beschrijving

De sirene van Jupiter, de superbrandweerwagen, is te horen in de straten van Piekepolder. Arnoud, Jenny en Sam zijn op weg naar hun nieuwe missie. Commandant Staal heeft hen gevraagd om Lizzie te redden. De dierenarts zit namelijk vast op een dak. En ze zit er niet alleen. Ze heeft het gezelschap van Wolly het schaap. Brandweerman Sam weet het nog niet, maar vandaag wordt een beestenboel in Piekepolder.


Ga met Brandweerman Sam op spannende avonturen, samen met zijn collega's Commandant Staal, Elvis, Tom, Jenny, en alle andere bewoners van Piekepolder. Hij groet iedereen die hij tegenkomt als hij door de drukke straten rijdt met Jupiter, Mercurius, Neptunus, Venus, en de andere coole reddingsvoertuigen. Als hij de alarmbel hoort is Sam direct onderweg, als een pinguïn uit de dierentuin ontsnapt, een grote pompoen voor problemen zorgt, een concert vlam vat of er een vurig potje voetbal gespeeld wordt. Brandweerman Sam staat altijd paraat!

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT and the HIT logo are trademarks of HIT Entertainment Limited.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2022
ISBN 9788726807240
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8m 38s
Bestandsgrootte 6 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.