Brandweerman Sam - De allerbeste reddingshond
Brandweerman Sam - De allerbeste reddingshond

Brandweerman Sam - De allerbeste reddingshond

Heel Piekepolder is uitgenodigd voor een picknick op het strand. Algauw wordt er een wedstrijd bedacht: zandkastelen bouwen...

Serie

Auteur

Mattel

Spreker

Stan Limburg

Vertaler

Merel Dinnesen

Speelduur

0 uur 8 min

€ 1,99

Beschrijving

Heel Piekepolder is uitgenodigd voor een picknick op het strand. Algauw wordt er een wedstrijd bedacht: zandkastelen bouwen. Alleen jammer dat de kleine Lily Norbert geen moment met rust laat: zo kan hij natuurlijk niet winnen. Hopelijk loopt er niets verkeerd, want alleen Elvis is in de brandweerkazerne achtergebleven en hij wil het liefst een liedje opnemen. Gelukkig iser nog Radar de hond, die de held van de dag zal blijken. Zoals in elk "Brandweerman Sam"-verhaal brengt "De allerbeste reddingshond" spanning voor de kleinsten, met een veiligheidstip aan het einde.


Ga met Brandweerman Sam op spannende avonturen, samen met zijn collega's Commandant Staal, Elvis, Tom, Jenny, en alle andere bewoners van Piekepolder. Hij groet iedereen die hij tegenkomt als hij door de drukke straten rijdt met Jupiter, Mercurius, Neptunus, Venus, en de andere coole reddingsvoertuigen. Als hij de alarmbel hoort is Sam direct onderweg, als een pinguïn uit de dierentuin ontsnapt, een grote pompoen voor problemen zorgt, een concert vlam vat of er een vurig potje voetbal gespeeld wordt. Brandweerman Sam staat altijd paraat!

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT and the HIT logo are trademarks of HIT Entertainment Limited.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

23 september 2022

ISBN

9788726807257

Taal

Nederlands

Speelduur

0 uur 8 min

Bestandsgrootte

6 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Mattel Bekijk alles

Thomas de Stoomlocomotief - De favoriete verhalen van Thomas
€ 2,99
Thomas de Stoomlocomotief - Voorleesverhalen
€ 3,99
Thomas de Stoomlocomotief - De snelste wint!
€ 1,99

Meer spreker Stan Limburg Bekijk alles

Brandweerman Sam - De ontsnapte pinguïn
€ 1,99
Brandweerman Sam - De groentewedstrijd
€ 1,99
Brandweerman Sam - De tovertruc
€ 1,99
Brandweerman Sam - Concert in vuur en vlam
€ 1,99