Luistervoorbeeld

Brandweerman Sam - Vurig voetbal

SerieFireman Sam
Auteur Mattel
Spreker Stan Limburg
VertalerMerel Dinnesen
Speelduur 7m 34s
€ 1,99

Beschrijving

Vandaag vindt in Piekepolder hét sportevenement van het jaar plaats: de voetbalwedstrijd van de brandweermannen tegen de buschauffeurs. Norbert is buiten zichzelf van opwinding, maar jammer genoeg moet hij Bella helpen in haar pizzakraampje. Omdat hij alleen oog heeft voor de wedstrijd, ziet hij niet dat één van de pizza’s in een doos verdwijnt, samen met een paar houtskooltjes uit de oven. Gaat de bal in het net, of gaat de voetbalwedstrijd in rook op? Ontdek het in dit avontuur van brandweerman Sam.


Ga met Brandweerman Sam op spannende avonturen, samen met zijn collega's Commandant Staal, Elvis, Tom, Jenny, en alle andere bewoners van Piekepolder. Hij groet iedereen die hij tegenkomt als hij door de drukke straten rijdt met Jupiter, Mercurius, Neptunus, Venus, en de andere coole reddingsvoertuigen. Als hij de alarmbel hoort is Sam direct onderweg, als een pinguïn uit de dierentuin ontsnapt, een grote pompoen voor problemen zorgt, een concert vlam vat of er een vurig potje voetbal gespeeld wordt. Brandweerman Sam staat altijd paraat!

© 2021 Prism Art & Design Limited. The Fireman Sam name and character are trademarks of Prism Art & Design Limited. Based on an original idea by D. Gingell, D. Jones and original characters created by R.M.J. Lee. © 2021 HIT Entertainment Limited. HIT and the HIT logo are trademarks of HIT Entertainment Limited.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 23 september 2022
ISBN 9788726807264
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7m 34s
Bestandsgrootte 5 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.