Henry
Henry

Henry

Niemand kent Henry, maar dat is omdat hij ervoor zorgt dat hij verborgen blijft. Hij heeft een lucratieve baan in de onderwereld, namelijk als black hat hacker voor het Syndicaat...

Serie

Auteur

Soraya Naomi

Spreker

Ruby van Tongeren

Vertaler

Jacodine van de Velde

Speelduur

10 uur 53 min

€ 7,99

Beschrijving

Niemand kent Henry, maar dat is omdat hij ervoor zorgt dat hij verborgen blijft. Hij heeft een lucratieve baan in de onderwereld, namelijk als black hat hacker voor het Syndicaat. Hij bouwt hele systemen en vernietigt bewijsmateriaal om hogerop te komen. Hij heeft alle smerige geheimen van de meest machtige mensen in de VS in handen en zal niet aarzelen die in te zetten om te krijgen wat hij wil. Maar Henry heeft zelf ook een geheim. Een beslissing die hij in het verleden heeft gemaakt en die zijn toekomst kan vernietigen.

Hij vertrouwt niemand meer, geen enkele vrouw... tot hij Mary tegenkomt. Veel te jong, veel te zorgeloos en veel te sexy om te negeren. Al mag hij geen onenightstand met haar van zichzelf en al is ze niet beschikbaar, hij maakt het zijn taak om haar voor een gewisse dood te behoeden. Mary kent Henry ook nog niet, maar dat zal niet lang meer duren. En dan vliegen de vonken ervanaf.

‘Henry’ is het zesde deel in de Chicago Syndicate serie en kan geheel los worden gelezen, al is het voor lezers van de eerdere delen een waar feest om al hun oude bekenden in dit boek weer langs te zien komen.Soraya Naomi werd geboren in Suriname en verhuisde op tweejarige leeftijd naar Nederland. Ze schrijft zowel in het Nederlands als in het Engels en deinst niet terug voor gedurfde verhalen.

Soraya publiceerde in juli 2014 via Amazon haar eerste boek ‘Fallon’ uit de ‘Chicago Syndicate’-serie. In november 2018 werd dit boek vertaald en opnieuw in het Nederlands uitgebracht, gevolgd door de volgende titels in de serie. De Chicago Syndicate-serie is een maffiareeks waarbij verleiding, spanning en romantiek hand in hand gaan.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

1 november 2021

ISBN

9788726914801

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 53 min

Bestandsgrootte

458 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Soraya Naomi Bekijk alles

Luca’s liefde

Luca’s liefde

Soraya Naomi

€ 7,99
Cesare

Cesare

Soraya Naomi

€ 3,99
Carmine

Carmine

Soraya Naomi

€ 7,99
Logan

Logan

Soraya Naomi

€ 7,99

Meer spreker Ruby van Tongeren Bekijk alles

Stormgloed

Stormgloed

Karen Swan

€ 14,99
Slaap lekker - Korte meditatie voor een goede nachtrust
€ 2,95
Bestemming geluk

Bestemming geluk

Aline van Wijnen

€ 14,99
Hij noemde me Elly

Hij noemde me Elly

Femmetje de Wind

€ 12,99