De verborgen vrees
De verborgen vrees

De verborgen vrees

De jonge Arabella wordt jarenlang geteisterd door gruwel en geweld van haar stiefvader...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Carolina Mout

Vertaler

W Helman

Speelduur

7 uur 6 min

€ 9,99

Beschrijving

De jonge Arabella wordt jarenlang geteisterd door gruwel en geweld van haar stiefvader. Op een dag besluit haar moeder om haar naar een afgelegen kasteel te sturen om voor Lady Beulah Belmont te zorgen, een jong meisje met een verstandelijke beperking. Bij aankomst krijgt Arabella direct een akelig gevoel en ze ontdekt dat zij niet de enige is die bang is. De paar bedienden die zijn achtergebleven voelen het ook. Angst. Wanneer de kasteelheer terugkeert, proberen ze samen de kasteelbewoners te bevrijden van het noodlot. Maar hun gezamenlijke strijd leidt ook tot onverwachte, hartstochtelijke gevoelens van Arabella... ‘De verborgen vrees’ is een van de vele geprezen historische romans van Barbara Cartland, die door haar werk gekroond is tot de koningin van de romantische literatuur.Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 maart 2022

ISBN

9788726959260

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 6 min

Bestandsgrootte

296 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Carolina Mout Bekijk alles

Leven na narcistisch misbruik
€ 16,99
Tot hier en niet verder

Tot hier en niet verder

Carien Karsten

€ 16,99
Werk is geen oplossing

Werk is geen oplossing

Marguerite van den Berg

€ 11,99
Zonnewijzer

Zonnewijzer

Catriona Ward

€ 14,99