Luistervoorbeeld

De verborgen vrees

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 72
Auteur Barbara Cartland
Spreker Carolina Mout
VertalerW Helman
Speelduur 7u 6m 22s
€ 9,99

Beschrijving

De jonge Arabella wordt jarenlang geteisterd door gruwel en geweld van haar stiefvader. Op een dag besluit haar moeder om haar naar een afgelegen kasteel te sturen om voor Lady Beulah Belmont te zorgen, een jong meisje met een verstandelijke beperking. Bij aankomst krijgt Arabella direct een akelig gevoel en ze ontdekt dat zij niet de enige is die bang is. De paar bedienden die zijn achtergebleven voelen het ook. Angst. Wanneer de kasteelheer terugkeert, proberen ze samen de kasteelbewoners te bevrijden van het noodlot. Maar hun gezamenlijke strijd leidt ook tot onverwachte, hartstochtelijke gevoelens van Arabella... ‘De verborgen vrees’ is een van de vele geprezen historische romans van Barbara Cartland, die door haar werk gekroond is tot de koningin van de romantische literatuur.Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 17 maart 2022
ISBN 9788726959260
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 6m 22s
Bestandsgrootte 296 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod