Luistervoorbeeld

Vonken in de sneeuw

SerieBarbara Cartland’s Eternal Collection deel 61
Auteur Barbara Cartland
Spreker Sandra Mattie
VertalerGonne Andriessen
Speelduur 6u 2m 23s
€ 6,99

Beschrijving

Haar vader en moeder trouwden uit liefde. Een schande, zo vinden de adellijke pleegouders van Alida Shenley. Als dochter van een ballerina zonder stand moet ze oppassen niet in de ‘zondige’ voetsporen van haar moeder te treden. Om een volgend schandaal te voorkomen, wordt ze thuis bruut behandeld. Alida krijgt zware straffen en zal nooit mogen trouwen. Maar wanneer ze haar rijke nicht vergezelt naar Rusland, lijken de kaarten anders geschud. Terwijl haar nicht geheimzinnige plannen smeedt, komt de nobele Prins Vorontski op Alida’s pad. Weet één van hen haar lot te tarten? In de roman ‘Vonken in de sneeuw’ (1975) verrast Barbara Cartland haar lezers met een plot vol romantiek en intriges.Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 7 december 2021
ISBN 9788726959284
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 2m 23s
Bestandsgrootte 251 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Barbara Cartland

Barbara Cartland (1901–2000) was een succesvol romanschrijfster, gespecialiseerd in historische liefdesthema's. Ze schreef maar liefst 723 boeken, waaronder 160 manuscripten die na haar overlijden werden gepubliceerd als de Pink Collection. Van haar boeken zijn wereldwijd meer dan een miljard exemplaren verkocht.

Toon aanbod