Leona, mijn liefste
Leona, mijn liefste

Leona, mijn liefste

Schotland, 1850. Na een ongeluk met haar koets wordt Leona Grenville gered door Lord Strathcairn, die haar onderdak aanbiedt op zijn kasteel...

Serie

Auteur

Barbara Cartland

Spreker

Carolina Mout

Vertaler

Anne C.C. Toornvliet Los

Speelduur

4 uur 41 min

€ 7,99

Beschrijving

Schotland, 1850. Na een ongeluk met haar koets wordt Leona Grenville gered door Lord Strathcairn, die haar onderdak aanbiedt op zijn kasteel. Zijn houding verandert totaal, als hij verneemt dat Leona bij zijn buurman verblijft: de Hertog van Ardness, eigenaar van het aangrenzende terrein. Leona snapt niet waarom er kwaad bloed lijkt te zijn tussen de hertog en Lord Strathcairn. Is haar gastheer dan niet de hartelijkste, gulste man die ze ooit ontmoette? Geleidelijk gaat Leona inzien dat het kasteel van Ardness duistere geheimen verbergt... en dat zijzelf er niet veilig is.
Barbara Cartland was de meest productieve romanschrijver ter wereld. Ze heeft het verbijsterende aantal van 723 boeken op haar naam staan, waarvan het merendeel (644 boeken) bouquetromans betrof. Haar werk werd in 36 talen vertaald en ze verkocht wereldwijd meer dan een miljard exemplaren. Naast bouquetromans schreef ze onder andere historische biografieën en toneelstukken.

Behalve zeer productief was Cartland ook tot op hoge leeftijd actief. Het leeuwendeel van haar oeuvre schreef ze zelfs na haar 75e, en haar laatste boek verscheen toen ze 97 was. Daarnaast schilderde ze zelf de afbeeldingen voor haar boekomslagen.

In de boeken van Cartland is de hoofdrolspeelster meestal een onschuldige, pure vrouw, die een intrigerende, avontuurlijke man ontmoet. Het einde is altijd goed, en liefde overwint alles. Daarmee heeft Cartland een oeuvre geschapen dat haar vele lezers vooral troost en comfort geboden heeft.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

5 december 2022

ISBN

9788726961614

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 41 min

Bestandsgrootte

195 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Barbara Cartland Bekijk alles

Engels The Daredevil Duke

The Daredevil Duke

Barbara Cartland

€ 8,99
Engels The Wild Cry of Love

The Wild Cry of Love

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels Secrets

Secrets

Barbara Cartland

€ 11,99
Engels A Portrait of Love

A Portrait of Love

Barbara Cartland

€ 11,99

Meer spreker Carolina Mout Bekijk alles

Het honingpad

Cristina Caboni

€ 12,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
€ 13,99

Koppijn

Gisela Terwindt

€ 16,99