Cause celeb
Cause celeb

Cause celeb

VAN DE AUTEUR VAN BRIDGET JONES Het leven van Rosie Richardson lijkt perfect. Ze heeft een sprankelende baan op een Londense pr-afdeling en een ongelooflijk knappe tv-presentator aan haar zij...

Auteur

Helen Fielding

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

11 uur 40 min

€ 7,99

Beschrijving

VAN DE AUTEUR VAN BRIDGET JONES

Het leven van Rosie Richardson lijkt perfect. Ze heeft een sprankelende baan op een Londense pr-afdeling en een ongelooflijk knappe tv-presentator aan haar zij. Maar diep van binnen hunkert ze naar meer. Wanneer het tot haar doordringt hoe weinig haar vriend voor haar voelt, verandert Rosie van koers. Ze vertrekt naar de andere kant van de wereld om de handen uit de mouwen te steken in een vluchtelingenkamp. Eenmaal gesetteld in Nambula (hartje Afrika) moet ze aan de bak om een rampzalige hongersnood te voorkomen. Ze is van plan een benefietcampagne op te zetten en vliegt terug naar Londen waar haar beroemde pr-vrienden te hulp schieten. Het resultaat? Een liefdadigheidsshow om van te dromen! En... een onverwachte liefde.

Cause celeb is de debuutroman van Helen Fielding.Helen Fielding (1958) is een Engelse journaliste en de auteur van de bestsellers 'Bridget Jones: het dagboek', 'Bridget Jones: het nieuwe dagboek', 'Bridget Jones: mad about the boy' en 'Bridget Jones's baby: de dagboeken'. Ze schreef ook mee aan het script van de verfilmingen met Renée Zellweger in de hoofdrol. Van de boeken in de serie zijn tientallen vertalingen verschenen, waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht. Ondertussen is Bridget Jones uitgegroeid tot een van de populairste fictieve personages van de 21ste eeuw.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

17 januari 2022

ISBN

9788726999433

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 40 min

Bestandsgrootte

488 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Helen Fielding Bekijk alles

Bridget Jones' baby: de dagboeken
€ 9,99
Bridget Jones: mad about the boy
€ 16,99
Bridget Jones: het dagboek
€ 12,99
Bridget Jones: het nieuwe dagboek
€ 16,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Kinderen van Oekraïne

Kinderen van Oekraïne

Erin Litteken

€ 14,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99
Vleugje salie en korreltje zout
€ 6,99

Kruisende lijnen

Junichiro Tanizaki

€ 9,99