Luistervoorbeeld

Sweet Home Carolina

Auteur Olivia Hill, Debra Eliza Mane
Spreker Miranda Jansen
Speelduur 4u 1m 22s
€ 5,99

Beschrijving

April runt een hondenuitlaatservice in North Carolina en neemt haar vrolijke viervoeters elke dag mee naar het landgoed van haar opa en oma. April vindt het heerlijk toeven in de natuur, dicht bij de plek waar ze opgroeide. Tot ze op een dag een sexy maar botte vreemdeling tegen het lijf loopt, die haar van het landgoed wegstuurt. Wie denkt hij wel niet dat hij is?

Makelaar Austin heeft zich door zijn neef weer eens met een onmogelijk project op laten zadelen. Een landgoed met een vervallen boerderij? Dat krijgt hij nooit verkocht. Bovendien zwerft de kleindochter van de eigenaren er nog rond en die is woest als ze hoort dat het landgoed verkocht gaat worden. Austin kan het bijna niet over zijn hart verkrijgen haar weg te jagen, want die combinatie van rode haren en opvliegendheid maakt haar voor hem onweerstaanbaar. Kan hij dit alles wel zomaar van haar afpakken?

April doet op haar beurt enorm haar best het landgoed te behouden, maar daarvoor zal ze op zoek moeten naar de mysterieuze Z.W., die het landgoed te koop heeft gezet. Wie is deze persoon en hoe heeft hij of zij het recht verkregen het land zomaar te verkopen? En wat moet ze aan met Austin... is hij een vriend of een vijand...?

Een heerlijk feelgoodverhaal van de auteur van de Twin Bridges-serie en nieuw talent Olivia Hill.Debra Eliza Mane is een Zeeuwse schrijfster die romans voor volwassenen schrijft. Onder haar echte naam, Debora Elisabeth, schrijft ze weliswaar ook Young Adultverhalen. Ondanks dat ze als dyslectisch kind niks met boeken te maken wilde hebben, is ze tegen alle verwachtingen in toch schrijver geworden. Ze weet nu dat ze ergens talent voor heeft en dat mensen genieten van haar hersenspinsels.

Debra Eliza Mane is vooral bekend van haar Twin Bridges-serie, een western romance-serie waarbij het hoofdpersonage voornamelijk op haarzelf is geïnspireerd. Samen met kersvers talent Olivia Hill, schreef ze het heerlijke feelgoodverhaal Sweet Home Carolina.

Details

UitgeverSAGA Egmont
Publicatiedatum 25 oktober 2021
ISBN 9788728308288
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 1m 22s
Bestandsgrootte 185 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.