Zomer van verraad
Zomer van verraad

Zomer van verraad

De best verkopende thrillerschrijver van de wereld, James Patterson, is terug met een gloednieuw en bloedstollend verhaal: 'Zomer van verraad'...

Auteur

James Patterson

Spreker

Bart Oomen

Vertaler

Riek Borgers-Hoving

Speelduur

9 uur 9 min

€ 12,99

Beschrijving

De best verkopende thrillerschrijver van de wereld, James Patterson, is terug met een gloednieuw en bloedstollend verhaal: 'Zomer van verraad'. De roman heeft een razendsnel plot en zit vol onverwachte wendingen, waardoor lezers tot het einde op het puntje van hun stoel zitten.

Ned Kelly werkt als badmeester in een luxueus resort in Florida en ontmoet daar de vrouw van zijn dromen. De liefdesrelatie voelt in alle opzichten perfect, behalve dat zij gewend is aan kaviaar en Manolo Blahniks, en hij aan hamburgers en teenslippers. Dus als zijn neef vraagt of hij mee wil doen met een plan om snel geld te verdienen gaat hij al snel overstag. Het risico is hoog en de beloning is nog groter: $5 miljoen dollar. Maar de overval gaat vreselijk mis. Gedwongen om weg te rennen van zijn stad en de vrouw op wie hij verliefd is geworden, realiseert Ned zich dat alleen afstand en geheimhouding zijn leven kunnen redden. Maar wie achtervolgt hem? De FBI? Wie heeft de overval gesaboteerd? Of is het allemaal op de een of andere manier verbonden met zijn nieuwe liefde en zijn oudste vijanden?

‘Zomer van verraad’ is een razendspannend verhaal van James Patterson, de grootmeester van de thrillers.

James Patterson (1947) is een wereldberoemde Amerikaanse auteur en filantroop, die tot 1996 eveneens werkzaam was als reclamemaker. Sinds 1976 heeft hij meer dan tweehonderd boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. 76 titels stonden op nummer één op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd. Daarnaast heeft hij meerdere romans en kinderboeken op zijn naam staan.
Zowel voor zijn schrijven als voor zijn liefdadigheidswerk heeft hij verscheidene prijzen gewonnen en onderscheidingen gekregen, waaronder de Edgar Award van de Mystery Writers of America en de Literarian Award van de National Book Foundation.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

18 april 2023

ISBN

9788728350133

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 9 min

Bestandsgrootte

420 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur James Patterson Bekijk alles

Zij die gaan sterven

Zij die gaan sterven

James Patterson

€ 12,99
Het vuur

Het vuur

James Patterson

€ 12,99
Hitte

Hitte

James Patterson, Michael Ledwidge

€ 12,99
De gave

De gave

James Patterson

€ 12,99

Meer spreker Bart Oomen Bekijk alles

Bennie de baksteen

Bennie de baksteen

Harm Ede Rieske

€ 3,99
De wind in de wilgen

De wind in de wilgen

Kenneth Grahame

€ 9,99
Rechercheur De Klerck en de ongewenste dood
€ 9,95

Frankie

Maxim Leo, Jochen Gutsch

€ 13,99