Luistervoorbeeld

De loopjongen

Auteur Andrew Gross
Spreker Ad Knippels
Speelduur 12u 1m 19s
€ 14,99

Beschrijving

De loopjongen (The Button Man) van Andrew Gross is een fascinerende familiegeschiedenis die historische feiten vermengt met spanning.

De Joodse broers Rabishevsky groeien in grote armoede op in het New York van de jaren 20 en 30. Morris, de jongste en meest ambitieuze, maakt snel carrière binnen de kledingindustrie. Al op 21-jarige leeftijd runt hij de business, samen met zijn broer Sol. Broer Harold raakt echter verzeild in de gangs van Lower East Side en uiteindelijk in de joodse maffia. Naarmate de zaak van Morris en Sol groeit, komen ze steeds vaker hard in aanvaring met de vakbond die in handen is van de meest gevreesde gangster van de stad, voor wie hun broer Harold een van de loopjongens is. Een harde confrontatie tussen de broers is onvermijdelijk...

Voor fans van The Sopranos en Boardwalk Empire

Andrew Gross schreef een groot aantal thrillers die wereldwijd vertaald zijn. Voorgaande boeken als ‘Alleen hij’ en ‘De saboteur’ werden overladen met lof van zowel pers als lezers. Voor ‘De loopjongen’ baseerde Andrew Gross zich op het levensverhaal van zijn grootvader.

Details

ImprintUitgeverij De Fontein
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 30 augustus 2019
ISBN 9789026149764
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 1m 19s
Bestandsgrootte 991 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Andrew Gross

New York Times-bestsellerauteur Andrew Gross leerde het schrijversvak van niemand minder dan James Patterson, met wie hij samen zes thrillers schreef. Inmiddels is hij internationaal ook uiterst succesvol met zijn solothrillers. Zijn boeken zijn vertaald in meer dan twintig talen.

Toon aanbod