Carter Reed 1
Carter Reed 1

Carter Reed 1

"Vertrouw niemand, niemand behalve Carter. Ga naar Carter toe. Hij regelt dit allemaal wel. Hij zorgt wel voor je, Ems. Beloofd...

Serie

Carter Reed deel 1

Auteur

Tijan

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

9 uur 1 min

€ 12,99

Beschrijving

"Vertrouw niemand, niemand behalve Carter. Ga naar Carter toe. Hij regelt dit allemaal wel. Hij zorgt wel voor je, Ems. Beloofd."

Als Emma thuiskomt en ziet dat haar huisgenoot wordt bedreigd en verkracht door haar vriendje, twijfelt ze niet: om hun beide levens te redden schiet ze hem dood. Maar dan beginnen de problemen pas echt. Jeremy was de zoon van een hooggeplaatste maffiabaas, en Emma zal het moeten vergelden. Geplaagd door herinneringen aan haar door de maffia vermoorde broer AJ, herinnert ze zich zijn laatste woorden. Carter, ooit de onschuldige, betrouwbare beste vriend van haar broer op wie ze stiekem verliefd was, nu een genadeloze maffioso met bloed aan zijn handen. Volgens AJ was hij te vertrouwen, maar is ze veilig bij een koelbloedige moordenaar?

"Heb je dat allemaal voor mij gedaan?" "Voor jou zou ik een oorlog ontketenen."

Voor lezers van Danielle Lori, L.J. Shen, Ana Huang en Whitney G.


"Ik was niet van plan om een avond meer dan 7 uur naar een luisterboek te luisteren, maar ik kon gewoon niet stoppen." (5 sterren op Goodreads)

"Weer een verslavend boek van een auteur waar ik geen genoeg van krijg!" (5 sterren op Goodreads)Tijan is een New York Times-bestsellerauteur met meer dan 30 spannende, onvoorspelbare romantische boeken op haar naam. Ze heeft een achtergrond in psychologie en hulpverlening, en haar kennis van en inzicht in menselijke natuur, behoeften en verlangens gebruikt ze nu ten volle voor sterke, eigenzinnige, realistische personages en chemie waar de vonken vanaf springen.

Details

Imprint

SAGA Egmont

Uitgever

SAGA Egmont

Publicatiedatum

9 juli 2023

ISBN

9788728556818

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 1 min

Bestandsgrootte

380 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Tijan Bekijk alles

Ik haat dat ik van je hou
€ 14,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Kruisende lijnen

Kruisende lijnen

Junichiro Tanizaki

€ 9,99
Al mijn geheimen

Al mijn geheimen

Lynn Austin

€ 17,99

Einde verhaal

A.J. Finn

€ 15,99
Kinderen van Oekraïne

Kinderen van Oekraïne

Erin Litteken

€ 14,99