Volkomen onnatuurlijk gedrag
Volkomen onnatuurlijk gedrag

Volkomen onnatuurlijk gedrag

De erfenissen van mijn jeugd

Harm Edens vertelt zijn bijzondere verhaal over opgroeien op een plek die niet als thuis voelde – en het vinden van een nieuw thuis in Groot-Brittannië

Auteur

Harm Edens

Spreker

Jasper Boeke

Speelduur

10 uur 30 min

€ 14,99

Beschrijving

Harm Edens vertelt zijn bijzondere verhaal over opgroeien op een plek die niet als thuis voelde 'Zo mooi, kwetsbaar opgeschreven. Prachtige zinnen.' Humberto Tan In de jaren zestig groeit Harm Edens op in een gezin met Groningse roots waarin hij vaak het gevoel heeft dat hij er niet bij hoort. Hij lacht om dingen waar niemand de humor van inziet, ziet dingen die niemand ziet en zegt dingen die niemand begrijpt. Hij is een buitenstaander in zijn eigen leven. Totdat hij op zijn vijftiende met school naar Londen gaat en zich daar helemaal op zijn plek voelt. In Volkomen onnatuurlijk gedrag neemt Harm Edens je mee op een reis van het zuidelijkste puntje van Ierland tot de meest westelijke eilanden van Schotland naar Saint Kilda. Aan de hand van een twintigtal bijzondere ontmoetingen probeert Harm te achterhalen waarom hij zich zo thuis voelt op de Britse eilanden. Hij laat zijn gedachten de vrije loop, herbeleeft zijn eigen jeugd en deelt herinneringen, verhalen en momenten uit zijn leven. Het resultaat is een bijzonder, openhartig, humoristisch coming-of-ageverhaal over een jongen die zijn thuis aan de andere kant van de Noordzee vond. Beluister nu ook de Zoeken naar boeken-podcast waarin Harm Edens vertelt over Volkomen onnatuurlijk gedrag.

Details

Imprint

Spectrum

Uitgever

Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum

Publicatiedatum

1 juli 2021

ISBN

9789000379538

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 30 min

Bestandsgrootte

873 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Harm Edens (1961) is tekstschrijver, programmamaker en presentator. Hij schreef voor verschillende comedyseries, zoals Het Zonnetje in Huis, SamSam en In de Vlaamsche pot. Daarnaast is hij presentator van het succesvolle tv-programma Dit was het nieuws, dat in 2021 25 jaar bestaat, en is hij al twee decennia bezig met het maken van een betere, volhoudbare wereld.

Meer spreker Jasper Boeke Bekijk alles

Vind je Waarom

Vind je Waarom

Simon Sinek

€ 13,99
De oktober koning

De oktober koning

Pamela Sharon

€ 12,95
De kwade dag

De kwade dag

Peter Temple

€ 7,99
Spijt

Spijt

René Appel

€ 6,99