Liefdesbang
Liefdesbang

Liefdesbang

Overwin verlatingsangst en bindingsangst

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.

Auteur

Hannah Cuppen

Spreker

Gaby Milder

Speelduur

8 uur 0 min

€ 17,50

Beschrijving

Liefdesbang van Hannah Cuppen laat zien hoe je je hart kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander, hoe liefde zo een eerlijke kans krijgt, zonder verlatings- of bindingsangst.= Wil je graag een relatie maar trekt de ander zich steeds terug? Heb je alles op orde maar gaat het steeds mis in de liefde? Of heb je de neiging de ander op afstand te houden als die voor jou wil gaan? Mis je in je relatie de intimiteit? In Liefdesbang legt Hannah Cuppen uit dat dit allemaal met verlatings- en bindingsangst te maken heeft. Nederland telt meer dan twee miljoen singles. Het blijkt niet eenvoudig de prins of prinses op het witte paard tegen te komen. En staat die opeens wél voor je deur, dan is het lastig de teugels uit handen te geven. Vervelende ervaringen of verlies hebben je misschien liefdesbang gemaakt. Hannah Cuppen, zelf ervaringsdeskundige, laat in Liefdesbang zien hoe je je hart weer kunt openen voor jezelf en daarna voor de ander. Cuppen durfde zich kwetsbaar op te stellen en schreef dit boek vanuit haar jarenlange zelfonderzoek. Ook interviewde ze vele mensen over hun ervaringen met verlatings- en bindingsangst. Deze authentieke verhalen maken samen met de inzichten en tips van Cuppen Liefdesbang tot een oplossingsgericht boek, zodat de liefde weer een eerlijke kans krijgt. Liefdesbang van Hannah Cuppen is een standaardwerk. In deze Limited Edition is een extra hoofdstuk toegevoegd met de tien meest gestelde vragen van de afgelopen decennium. Hannah weet als geen ander wat mensen in de liefde beweegt. Haar zichtbaarheid is bijzonder groot, van podcast tot webinars, ze is een veel gevraagd spreker en een expert op het gebied van de liefde, relaties, verlatings- en bindingsangst. Haar trainingen worden druk bezocht en hoog gewaardeerd. De liefde als een universeel thema en Hannah zelf raakt ons allemaal in het hart.

Details

Imprint

Uitgeverij AnkhHermes

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

9 januari 2017

ISBN

9789020213874

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 0 min

Bestandsgrootte

439 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Hannah Cuppen (1973) helpt je om te helen van je verlatingsangst en bindingsangst met haar boek Liefdesbang en het werkboek Liefdeskunst dat waardevolle verdieping biedt. Ook schreef zij Liefdesroep over het volgen van de roep van je hart.

Meer auteur Hannah Cuppen Bekijk alles

Love Phobia

Love Phobia

Hannah Cuppen

€ 17,50

Meer spreker Gaby Milder Bekijk alles

Alles voor haar

Alles voor haar

Corina Dekker

€ 12,95

Schaduwkant

Sophie Wester

€ 11,99
€ 9,99
Koningsspel

Koningsspel

Linda Dielemans

€ 15,99