Het eind van het verhaal
Het eind van het verhaal

Het eind van het verhaal

Nieuwe romcom van Kylie Scott! Wanneer Susie een huis erft regelt ze een aannemer om de bouwval op te knappen. Maar dat blijkt niemand minder te zijn dan Lars - de beste vriend van haar ex.

Serie

Time travel deel 2

Auteur

Kylie Scott

Spreker

Didi van Amstel

Speelduur

7 uur 51 min

€ 10,99

Beschrijving

Wanneer Susie Bowen een huis erft van haar tante en ziet hoeveel werk er nodig is om de bouwval op te knappen, regelt ze een aannemer. Maar wanneer die arriveert, blijkt hij niemand minder te zijn dan Lars - de beste vriend van haar ex. Het is niet leuk geëindigd met haar ex, dus Susie staat niet echt te springen om elke dag met Lars te moeten klussen. Maar de werkzaamheden moeten uitgevoerd worden, en een andere aannemer zoeken is geen optie meer.

De situatie wordt nog vreemder als Lars tijdens de verbouwing een oud stuk papier vindt. Het blijkt de scheidingsakte van Susie en Lars, gedateerd op tien jaar in de toekomst. Wat is hier aan de hand?

Terwijl Susie en Lars uit proberen te zoeken waar die akte vandaan kan komen, lijkt het ineens niet meer zo vergezocht om te denken dat ze ooit voor elkaar zouden kunnen vallen. Maar, is een relatie tussen hen door dat papiertje al gedoemd te mislukken nog voordat die begonnen is?

'Het eind van het verhaal' is een leuke romcom van Kylie Scott, bekend van haar romantische boeken over de rockband Stagedive. Er is ook een prequel over Susie en haar ex Aaron, getiteld 'Het begin van het einde'.

Details

Imprint

Love Books

Uitgever

Singel Uitgeverijen

Publicatiedatum

25 januari 2024

ISBN

9789021486444

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 51 min

Bestandsgrootte

648 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Kylie Scott Bekijk alles

Idool

Idool

Kylie Scott

€ 5,99

Vlam

Kylie Scott

€ 4,99
Held

Held

Kylie Scott

€ 5,99
Rock on

Rock on

Kylie Scott

€ 4,99

Meer spreker Didi van Amstel Bekijk alles

Breek ons. Niet.

Laura Kneidl

€ 14,99

Vlam

Kylie Scott

€ 4,99

The right move

Liz Tomforde

€ 13,99
Het Graham-effect

Het Graham-effect

Elle Kennedy

€ 13,99