Luistervoorbeeld

Camino

Wie kom je tegen op weg naar Santiago?
Auteur Graeme Simsion, Anne Buist
Voorlezer Louis van Beek, Charlotte Lap
Speelduur 10u 3m 51s
€ 12,99

Beschrijving

De Amerikaanse kunstenares Zoë en de Engelse ontwerper Martin zijn beiden in het schilderachtige Cluny, Frankrijk. Om een nieuwe start te maken, gaan ze – alleen – de lange weg afleggen die van Cluny naar Santiago de Compostela in het noordwesten van Spanje leidt, over de beroemde Camino de Santiago, de pelgrimsroute van Sint-Jakob. Ze kijken ernaar uit om in de voetsporen van de pelgrims te stappen die hun al eeuwen voorgaan op de Camino. Er wordt gezegd dat de Camino je verandert. Hij geeft je de kans een nieuwe versie van jezelf te vinden. Maar kunnen deze twee heel verschillende mensen ook elkaar vinden?

Camino van Graeme Simsion (Het Rosie Project) en Anne Buist is een humoristische feelgoodroman over vriendschap, familie, liefde en de grote uitdagingen van het leven. Wat maakt het leven de moeite waard? En wat is het verschil tussen het leven dat je leeft en het leven dat je kiest?

Details

ImprintUitgeverij Luitingh-Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 22 februari 2018
ISBN 9789024581931
Taal Nederlands
Speelduur 10u 3m 51s
Bestandsgrootte 553 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Graeme Simsion
Graeme Simsion

De Australiër Graeme Simsion werkte als consultant maar verkocht zijn bedrijf om fulltime schrijver te worden. Met zijn debuutroman Het Rosie Project verovert hij de wereld. De filmrechten zijn verkocht aan Sony Pictures. Het Rosie Effect is de opvolger van deze wereldwijde hit. Simsion is getrouwd en heeft twee kinderen.

Toon aanbod