Luistervoorbeeld

Godverdomse dagen op een godverdomse bol

Auteur Dimitri Verhulst
Spreker Dimitri Verhulst
Speelduur 5u 30m 54s
€ 12,99

Beschrijving

Dimitri Verhulst presenteert u de geschiedenis van de mensheid in vijf en een half uur, in een oerknal van taal. Vanaf het moment dat we uit het water kwamen gekropen en op twee benen gingen lopen tot en met de jaren dat we elkaar naar de andere wereld zijn gaan bombarderen. Evolutie als bildungsroman.

Een met het mes geschreven vertelling waarin naam noch datum valt. De inventaris van een ondersoort, het curriculum van een smeerlapperij. Gegoten in een verhaal met een hoofdpersonage waarin u zich ongetwijfeld zo nu en dan herkennen zal, herkennen moet. Prettig is anders.

Details

UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 8 juni 2010
ISBN 9789025456702
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 30m 54s
Bestandsgrootte 183 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Samengevat in één woord: meeslepend. Het is een onophoudelijk vuurwerk van woorden, zinnen en uitdrukkingen, van spot, ironie en cynisme, van liefde en haat, van vrolijkheid en bitterheid, van kleuren en details, van wroeten en poepen, pissen en schijten, van krawietelen en creperen, van charlatans, maagden en martelaren.' - De Standaard


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Dimitri Verhulst

Dimitri Verhulst (1972) werd geboren in Aalst. Hij wordt gezien als een van de grote schrijvers van de Lage Landen. Zijn werk verschijnt in meer dan twintig talen en werd bekroond met verschillende literaire prijzen.

Van de klassieker De helaasheid der dingen werden meer dan 200.000 exemplaren verkocht en het boek werd verfilmd en bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs. Met Godverdomse dagen op een godverdomse bol won hij de Libris Literatuurprijs. Van De laatkomer werden binnen een paar maanden meer dan 75.000 exemplaren verkocht. Ook dit boek wordt verfilmd, voor toneel bewerkt en over de hele wereld vertaald. Verhulst is de schrijver van het Boekenweekgeschenk 2015.

Toon aanbod