Het land van belofte - deel 1
Het land van belofte - deel 1

Het land van belofte - deel 1

Dit is het eerste luisterboek over de vrouwen van Kiward. Reis terug naar het weidse Nieuw-Zeeland van de 19e eeuw, waar de levens van Helen en Gwyn onverbrekelijk verbonden raken.

Serie

Auteur

Sarah Lark

Spreker

Charlotte Lap

Speelduur

10 uur 51 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit is het eerste deel van de zesdelige luisterboekserie over de vrouwen van Kiward. Dit luisterboek correspondeert met de eerste helft van ‘Het land van belofte’, het eerste boek in de trilogie over de vrouwen van Kiward.

Het is 1852, en in Londen gaan twee jonge vrouwen aan boord van een schip dat hen naar het verre Nieuw-Zeeland en een betere toekomst moet brengen. De adellijke Gwyneira is een huwelijk met de zoon van een rijke landeigenaar beloofd, en ze hoopt met haar reis naar de andere kant van de wereld ook haar benauwende leven in Engeland te ontvluchten.
De jonge gouvernante Helen heeft zich per brief verloofd met een Nieuw-Zeelandse boer op zoek naar een Engelse bruid. Nu is ze op weg naar een man die ze nooit heeft gezien of gesproken, om met hem haar leven te delen.
Gwyneira en Helen gaan op zoek naar geluk in een land dat beschreven wordt als een paradijs, maar vinden een nieuwe samenleving die allesbehalve perfect is. In een wereld die snel vijandiger wordt, kunnen ze alleen op elkaar vertrouwen.

‘Het land van belofte’ is een meeslepende roman over liefde en haat, vrienden en vijanden, en de lotgevallen van twee families die onverbrekelijk met elkaar verbonden raken.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

14 januari 2021

ISBN

9789026156274

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 51 min

Bestandsgrootte

596 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende historische romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

Meer auteur Sarah Lark Bekijk alles

Vriendinnen voor het leven
€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Mijn droompaard Storm
€ 12,99
Een moedig besluit

Een moedig besluit

Sarah Lark

€ 14,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

De dochters van de meestersmid
€ 14,99
De diefstal van mijn jeugd

De diefstal van mijn jeugd

Natascha Kampusch

€ 14,99
Tien jaar vrijheid

Tien jaar vrijheid

Natascha Kampusch

€ 14,99
Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99