Luistervoorbeeld

Het land van belofte: deel 1

SerieDe vrouwen van Kiward deel 1
Auteur Sarah Lark
Voorlezer Charlotte Lap
Speelduur 10u 51m 38s
€ 14,99

Beschrijving

Dit is het eerste deel van de zesdelige luisterboekserie over de vrouwen van Kiward. Dit luisterboek correspondeert met de eerste helft van ‘Het land van belofte’, het eerste boek in de trilogie over de vrouwen van Kiward.

Het is 1852, en in Londen gaan twee jonge vrouwen aan boord van een schip dat hen naar het verre Nieuw-Zeeland en een betere toekomst moet brengen. De adellijke Gwyneira is een huwelijk met de zoon van een rijke landeigenaar beloofd, en ze hoopt met haar reis naar de andere kant van de wereld ook haar benauwende leven in Engeland te ontvluchten.
De jonge gouvernante Helen heeft zich per brief verloofd met een Nieuw-Zeelandse boer op zoek naar een Engelse bruid. Nu is ze op weg naar een man die ze nooit heeft gezien of gesproken, om met hem haar leven te delen.
Gwyneira en Helen gaan op zoek naar geluk in een land dat beschreven wordt als een paradijs, maar vinden een nieuwe samenleving die allesbehalve perfect is. In een wereld die snel vijandiger wordt, kunnen ze alleen op elkaar vertrouwen.

‘Het land van belofte’ is een meeslepende roman over liefde en haat, vrienden en vijanden, en de lotgevallen van twee families die onverbrekelijk met elkaar verbonden raken.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 14 januari 2021
ISBN 9789026156274
Taal Nederlands
Speelduur 10u 51m 38s
Bestandsgrootte 596 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Sarah Lark
Sarah Lark

Sarah Lark is een pseudoniem van de in 1958 in het Duitse Bochum geboren Christiane Gohl. Ze heeft internationaal groot succes geboekt met haar romans over Nieuw-Zeeland. Wereldwijd werden al ruim 4 miljoen van haar boeken verkocht.

Toon aanbod