Luistervoorbeeld

Het lied van de wolken deel 1

SerieDe vrouwen van Kiward deel 3
Auteur Sarah Lark
Voorlezer Charlotte Lap
Speelduur 9u 43m 35s
€ 14,99

Beschrijving

Dit is het derde deel van de zesdelige luisterboekserie over de vrouwen van Kiward. Dit luisterboek correspondeert met de eerste helft van ‘Het lied van de wolken’, het tweede boek in de trilogie over de vrouwen van Kiward.

Nieuw-Zeeland, 1893. Gwyneira en Helen, ooit samen overgekomen uit Londen, zijn al een leven lang beste vriendinnen. Helaas geldt dat niet voor hun kleindochters, Kura en Elaine.
Kura is niet geïnteresseerd in het familiebedrijf dat Gwyn runt en dat zij over moet nemen om de vrede met de Maori-bevolking te bewaren. Zij heeft haar oog laten vallen op een zangcarrière in Engeland – en op de knappe William die Elaine het hof maakt.
Elaine heeft altijd het gevoel gehad onder te doen voor haar bruisende nichtje. Als William hun verloving verbreekt en met Kura trouwt, stort haar wereld in, en in haar wanhoop maakt ze keuzes die hun sporen trekken in beide families.
Zal de jarenlange vriendschap tussen de families dit overleven?

‘Het lied van de wolken’ is een meeslepend verhaal over familie en vriendschap, over het begaan van fouten en het maken van keuzes, en over vier vrouwen die hun plek in de wereld zoeken.

Details

ImprintDe Fontein Romans & Spanning
UitgeverVBKMedia
Publicatiedatum 9 februari 2021
ISBN 9789026156298
Taal Nederlands
Speelduur 9u 43m 35s
Bestandsgrootte 534 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app
Over de auteur
Photo Sarah Lark
Sarah Lark

Sarah Lark is een pseudoniem van de in 1958 in het Duitse Bochum geboren Christiane Gohl. Ze heeft internationaal groot succes geboekt met haar romans over Nieuw-Zeeland. Wereldwijd werden al ruim 4 miljoen van haar boeken verkocht.

Toon aanbod