De roep van het land - deel 2
De roep van het land - deel 2

De roep van het land - deel 2

Dit is het zesde en laatste luisterboek over de vrouwen van Kiward. Reis terug naar het Nieuw-Zeeland van de 19e eeuw, waar de levens en families van Gloria en Lilian onverbrekelijk verbonden zijn.

Serie

Auteur

Sarah Lark

Spreker

Charlotte Lap

Speelduur

10 uur 48 min

€ 14,99

Beschrijving

Dit is het zesde deel van de zesdelige luisterboekserie over de vrouwen van Kiward. Dit luisterboek correspondeert met de tweede helft van ‘De roep van het land’, het derde en laatste boek in de trilogie over de vrouwen van Kiward.

Nieuw-Zeeland, 1907. De jonge Gloria groeit op tussen de weidse vergezichten van Kiward Station. Aan haar zorgeloze jeugd komt echter abrupt een einde als haar moeder Kura, die in Europa een gevierd operazangeres is, besluit haar naar een kostschool in Engeland te sturen.
Afgesneden van de wereld die ze kent en gepest door haar snobistische medeleerlingen is Gloria diep ongelukkig. Zelfs haar nichtje Lilian, die met haar mee is gereisd en die zich wel op haar plek voelt op school, kan haar niet uit haar schulp lokken. Gloria probeert te voldoen aan de verwachtingen die haar moeder heeft, maar uiteindelijk besluit ze koste wat kost terug te keren naar haar geliefde Nieuw-Zeeland. Ze smeedt een gewaagd plan, dat levensgevaarlijk blijkt...

‘De roep van het land’ is een meeslepend verhaal over familie en vriendschap, over het vinden van je eigen plek en het opkomen voor je eigen wensen.

Details

Imprint

De Fontein Romans & Spanning

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

22 maart 2021

ISBN

9789026156335

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 48 min

Bestandsgrootte

593 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Al ruim vier miljoen lezers wereldwijd ontdekten de schitterende historische romans van Sarah Lark over Nieuw-Zeeland en de Caraïben.

Meer auteur Sarah Lark Bekijk alles

Vriendinnen voor het leven
€ 14,99
Dochter van twee werelden
€ 14,99
Mijn droompaard Storm
€ 12,99
Een moedig besluit

Een moedig besluit

Sarah Lark

€ 14,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

De dochters van de meestersmid
€ 14,99
De diefstal van mijn jeugd

De diefstal van mijn jeugd

Natascha Kampusch

€ 14,99
Tien jaar vrijheid

Tien jaar vrijheid

Natascha Kampusch

€ 14,99
Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99