Luistervoorbeeld

De juwelendief

SerieDader op het spoor deel 1
Auteur M.G. Leonard, Sam Sedgman
Spreker Maikel Nieuwenhuis
Speelduur 6u 23m 36s
€ 12,99

Beschrijving

De juwelendief is het eerste deel in de whodunitserie Dader op het spoor van Sam Sedgman en M.G. Leonard, de auteur van onder meer Keverjongen. Voor treinfanaten en detectives vanaf 9 jaar. Met illustraties van Elisa Paganelli.

Alex heeft echt zijn oom niet nodig als oppas, maar toch moet hij met de reisjournalist mee op de laatste reis van stoomtrein de Hooglanden-expres. Ook het Britse koningshuis is van de partij. Dan ontdekt Alex een verstekeling aan boord. Heeft die iets te maken met de kostbare juwelen die verdwijnen, of is er meer aan de hand? Geen van de volwassenen lijkt op het goede spoor te zitten, en dus is het aan Alex om de waarheid boven tafel te krijgen.

Details

ImprintDe Fontein Jeugd
UitgeverVBK Media
Publicatiedatum 1 december 2021
ISBN 9789026159879
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 7 tot 9 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 23m 36s
Bestandsgrootte 526 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo M.G. Leonard

M.G. Leonard (1974) is een Engelse auteur. Ze debuteerde in 2016 met Keverjongen (Beetle Boy) en dat werd een wereldwijd succes. Daarna volgde Keverkoningin. Ze is inmiddels begonnen aan een derde boek over Darkus en zijn vrienden. Daarnaast werkt ze voor het National Theatre in Londen. Ze woont in Brighton met haar man en twee zonen.

Toon aanbod