Zonnestorm
Zonnestorm

Zonnestorm

Zonnestorm van Asa Larsson is deel 1 in de Rebecka Martinsson-serie. De geestelijke Viktor Strandgord wordt vermoord. Zijn zus Sanna vindt het verminkte lichaam.

Serie

Auteur

Åsa Larsson

Spreker

Charlotte Lap

Vertaler

Jasper Popma

Speelduur

9 uur 30 min

€ 12,99

Beschrijving

Zonnestorm van Åsa Larsson is het eerste deel van de Rebecka Martinsson-serie. Het is hartje winter en aan de poolhemel is noorderlicht te zien als in een kerk in het Noord Zweedse Kiruna een geestelijke, Viktor Strandgord, wordt vermoord. Zijn zus Sanna vindt het verminkte lichaam. Dan treft de politie bij haar het moordwapen en Viktors bijbel aan...

Omdat Sanna doodsbang is verdacht te worden van de moord en zo haar kinderen kwijt te raken, belt zij haar oude vriendin Rebecka. Die belooft met tegenzin te helpen en terug te keren naar de stad waar ze opgroeide. Niet iedereen is blij met de terugkomst van Rebecka: ze draagt een duister verleden met zich mee, waarmee ze eerst zal moeten afrekenen voordat ze de ware schuldigen kan aanwijzen. Maar in de lange poolnachten verspreiden schuld en het kwaad zich razendsnel en ongemerkt.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

11 oktober 2021

ISBN

9789026358487

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 30 min

Bestandsgrootte

783 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

De Zweedse prijswinnende schrijfster Åsa Larsson (1966) is een voormalig belastingrechtspecialist, die als schrijfster debuteerde met de thriller Zonnestorm. Ze won met dit boek de nationale thrillerprijs voor het beste debuut. Met haar tweede en vijfde boek, respcectievelijk Midzomernacht en Tweede zonde won ze eveneens de nationale prijs voor de beste misdaadroman. Haar laatste boek De zonden van de vader is de derde keer dat ze de prijs in de wacht sleept. Daarmee is Larsson een van de topauteurs van de Zweedse misdaadliteratuur. Van haar psychologische thrillers zijn in Zweden miljoenen exemplaren verkocht.

Meer auteur Åsa Larsson Bekijk alles

De zonden van onze vaders
€ 14,99
De tweede zonde

De tweede zonde

Åsa Larsson

€ 12,99
Tot de woede is geluwd

Tot de woede is geluwd

Åsa Larsson

€ 12,99
Het zwarte pad

Het zwarte pad

Åsa Larsson

€ 12,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99
Hoop is een geschenk

Hoop is een geschenk

Danielle Steel

€ 9,99
De weg naar de grens
€ 14,99
De intieme bekentenissen van een vrouw: Een erotische serie
€ 12,99