De tweede zonde
De tweede zonde

De tweede zonde

In het vijfde deel van de Rebecka Martinsson-serie, De tweede zonde, van Asa Larsson maak je kennis met het harde leven van Lapland en de taaie en getekende bewoners ervan.

Serie

Auteur

Åsa Larsson

Spreker

Charlotte Lap

Vertalers

Rory Kraakman, Erica Weeda

Speelduur

10 uur 43 min

€ 12,99

Beschrijving

De tweede zonde van Zweedse bestsellerauteur Åsa Larsson is het vijfde deel van de Rebecka Martinsson-serie. Officier van justitie Rebecka Martinsson leidt het onderzoek naar een gruwelijke moord in Kiruna, in het hoge noorden van Zweden. Het slachtoffer is Soll-Britt en zij zorgde voor haar negenjarige kleinzoon Marcus, die getuige was van de moord. Zolang het onderzoek loopt, vindt Marcus onderdak bij politieman Krister. Hoe dieper Rebecka in de zaak duikt, hoe meer bizarre sterf - gevallen bovenkomen die met elkaar te maken hebben en Marcus in gevaar brengen. Het is ooit begonnen bij de dood van Frans Uusitalo, die een erfenis naliet. Wat volgt is een race tegen de klok. Zal het Rebecka lukken om de moordenaar van Soll-Britt te vinden en het leven van Marcus en zijn erfenis veilig te stellen? Åsa Larsson weet als geen ander de spanning subtiel op te bouwen. Terwijl de plot zich ontwikkelt, laat Larsson haar lezers kennismaken met het harde leven van Lapland en de taaie en getekende bewoners ervan.

Details

Imprint

Ambo|Anthos

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

15 november 2021

ISBN

9789026358524

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 43 min

Bestandsgrootte

883 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

De Zweedse prijswinnende schrijfster Åsa Larsson (1966) is een voormalig belastingrechtspecialist, die als schrijfster debuteerde met de thriller Zonnestorm. Ze won met dit boek de nationale thrillerprijs voor het beste debuut. Met haar tweede en vijfde boek, respcectievelijk Midzomernacht en Tweede zonde won ze eveneens de nationale prijs voor de beste misdaadroman. Haar laatste boek De zonden van de vader is de derde keer dat ze de prijs in de wacht sleept. Daarmee is Larsson een van de topauteurs van de Zweedse misdaadliteratuur. Van haar psychologische thrillers zijn in Zweden miljoenen exemplaren verkocht.

Meer auteur Åsa Larsson Bekijk alles

De zonden van onze vaders
€ 14,99
Tot de woede is geluwd

Tot de woede is geluwd

Åsa Larsson

€ 12,99
Het zwarte pad

Het zwarte pad

Åsa Larsson

€ 12,99
Midzomernacht

Midzomernacht

Åsa Larsson

€ 12,99

Meer spreker Charlotte Lap Bekijk alles

Twee prinsen

Twee prinsen

Jackie van Laren

€ 14,99
Hoop is een geschenk

Hoop is een geschenk

Danielle Steel

€ 9,99
De weg naar de grens
€ 14,99
De intieme bekentenissen van een vrouw: Een erotische serie
€ 12,99