Luistervoorbeeld

Het zwarte pad

SerieRebecka Martinsson deel 3
Auteur Åsa Larsson
Spreker Charlotte Lap
VertalerElina van der Heijden, Wiveca Jongeneel
Speelduur 12u 22m 6s
€ 12,99 € 6,49

Beschrijving

Het zwarte pad van Zweedse bestsellerauteur Åsa Larsson is het derde deel van de Rebecka Martinsson-serie. Midden in de winter vindt een visser in het Noord-Zweedse Torneträsk het lijk van een vrouw in de hut van zijn buurman. De vrouw, Ina, heeft een steekwond in haar borst, maar haar kapotgebeten tong wijst erop dat ze voor haar dood een shock heeft gehad. Juriste Rebecka Martinsson verdiept zich met twee inspecteurs in de zaak.

Met Het zwarte pad heeft Åsa Larsson opnieuw een meedogenloos spannende thriller afgeleverd. Op geraffineerde wijze vermengt ze persoonlijke tragedies met een economisch complot. Ze schrijft met een uiterst vlotte pen en een scherp oog voor de psychologie van haar personages, waarbij ze de wrede realiteit nooit schuwt. In haar eigen woorden:

`Het goede gaat de strijd aan met het kwade. Iemand moet worden gered. En iemand moet sterven.'

Details

ImprintAmbo|Anthos
UitgeverAmbo/Anthos B.V.
Publicatiedatum 11 oktober 2021
ISBN 9789026358500
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 22m 6s
Bestandsgrootte 1019 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Åsa Larsson

Åsa Elena Larsson (1966) is een Zweeds schrijfster bekend om haar detectiveromans met juriste Rebecka Martinsson als hoofdpersoon.

Åsa Larsson verhuisde op haar vierde met het gezin naar Kiruna, waar ze opgroeide. Zij studeerde rechten aan de Universiteit van Uppsala en heeft als fiscaal jurist gewerkt. In 2003 debuteerde ze met Zonnestorm (Solstorm), de eerste misdaadroman met Rebecka Martinsson in de hoofdrol. Het boek werd een bestseller. Ze won de Martin Beck Award voor het beste Zweedse debuut. Met haar tweede boek Midzomernacht (Det blod som spillts) won ze de Martin Beck Award voor de beste Zweedse misdaadroman.

Toon aanbod