Luistervoorbeeld

Zing zing zing de wereld rond

Auteur Jef Aerts
Spreker Charlotte Lap
Speelduur 43m 6s
€ 9,99

Beschrijving

Marieke van Ditshuizen verzamelde, samen met Aslan Muziekcentrum, elf eenvoudige liedjes uit alle delen van de wereld die je met jonge kinderen kunt zingen. Al zingend reis je van Nederland naar Nieuw-Zeeland en van Suriname naar Marokko. Onderweg kijk je je ogen uit: een dansende stier, een kaaiman in de rivier en duizend lampionnen die de avondlucht verlichten. Jef Aerts schreef er onweerstaanbaar grappige en fantasierijke verhalen bij, geïnspireerd door de liedjes en illustraties. Alle kinderen kunnen meezingen!

Details

ImprintQuerido
UitgeverSingel Uitgeverijen
Publicatiedatum 8 september 2020
ISBN 9789045124940
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 4 tot 6 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 43m 6s
Bestandsgrootte 39 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jef Aerts

Jef Aerts (1972) vertelt tijdloze verhalen, die tegelijk spannend en ontroerend zijn. Zijn boeken werden in Vlaanderen onder meer bekroond met de Boekenleeuw, prijs voor het beste kinder- en jeugdboek. In Nederland kreeg hij driemaal een Zilveren Griffel. Jef Aerts groeide op in een bosrijk dorp in de buurt van Leuven. Nadat hij vier romans, een dichtbundel en enkele theaterteksten voor volwassenen publiceerde, begon Aerts te schrijven voor kinderen en jongeren.

In juni 2012 verscheen zijn eerste kinderroman, Het kleine paradijs, bij uitgeverij Querido, Amsterdam. Het boek werd genomineerd voor de Boekenleeuw 2013 en de Kinder- en Jeugdjury Vlaanderen 2014. Hierna volgde diverse bekroonde kinderboeken waaronder Groter dan een droom en Vissen smelten niet.

In oktober 2018 verscheen een nieuwe jeugdroman, De blauwe vleugels, over twee bijzondere broers en een kraanvogel. In juni 2019 werd het boek bekroond met een Zilveren Griffel.

Jef Aerts woont met zijn vrouw en drie kinderen op een kleine boerderij met een heleboel dieren.

Toon aanbod