Luistervoorbeeld

Kleine brandjes overal

Auteur Celeste Ng
Voorlezer Marian Mudder
Speelduur 12u 40m 51s
€ 10,99

Beschrijving

In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat Mia Warren, kunstenaar en alleenstaande moeder, en haar puberdochter Pearl niet alleen een huis van de Richardsons huren, maar ook een belangrijk onderdeel van de familie worden.

Wanneer vrienden van de Richardsons in een lastige voogdijzaak belanden, komen Mia en Elena lijnrecht tegenover elkaar te staan. Elena vertrouwt Mia en haar motieven niet en is vastberaden om de geheimen uit Mia’s verleden op te rakelen. Maar haar obsessie komt haar duur te staan.

Details

ImprintUitgeverij Signatuur
UitgeverA.W. Bruna Uitgevers
Publicatiedatum 25 juni 2018
ISBN 9789046172308
Taal Nederlands
Speelduur 12u 40m 51s
Bestandsgrootte 697 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

"Kleine brandjes overal van Celeste Ng is een heerlijke roman, waarin korte metten wordt gemaakt met het idee dat je door georganiseerd te leven rampspoed kunt voorkomen. Life is what happens to you while you are busy making other plans. Precies, ja." (JAN Magazine)

"Een vernuftig geconstrueerde pageturner die leest als de spannende film die er ongetwijfeld gaat komen. Een ideaal vakantieboek." (VPRO Gids)

"Scherp, wijs en gevoelig." (Paula Hawkins)

"Ademloos uitgelezen." (Jodi Picoult)

"Een gecompliceerd en boeiend portret van een griezelig perfecte stad en een spannende roman over het moederschap. Indrukwekkend." (Publishers Weekly)

Over de auteur
Photo Celeste Ng
Celeste Ng

Celeste Ng is opgegroeid in Pennsylvania en Ohio. Ze studeerde aan Harvard en de University of Michigan. Haar korte verhalen en essays zijn gepubliceerd in o.a. One Story, TriQuarterly en Bellevue Literary Review en ze heeft voor een van haar verhalen de Pushcart Prize in ontvangst mogen nemen. Ze schrijft inmiddels aan haar tweede roman en aan een collectie korte verhalen, en geeft daarnaast les aan Grub Street, een creative writing centre.

Toon aanbod