Een fout is zo gemaakt
Een fout is zo gemaakt

Een fout is zo gemaakt

Een student die valt voor de moeder van haar beste vriendin... ‘Als het aankomt op schrijven over erotisch verlangen, staat Wilsner op eenzame hoogte.’ – Entertainment Weekly

Auteur

Meryl Wilsner

Spreker

Yente Orion

Vertaler

De Vertaalzusjes

Speelduur

10 uur 57 min

€ 13,99

Beschrijving

Als student Cassie haar vrijdagavond in een bar doorbrengt, is ze niet op zoek naar een scharrel  – het gebeurt gewoon. Ze haalt een drankje voor een vreemde en het loopt uit op een geweldige, ongecompliceerde onenightstand.

De volgende ochtend sleept haar beste vriendin haar mee om haar moeder te ontmoeten bij een ontbijt. Cassie kan het niet geloven: de moeder is de sexy, oudere vrouw, met wie ze de vrijdagnacht heeft doorgebracht. 

Erin en Cassie lijken overdag net zo goed met elkaar op te kunnen schieten als de avond ervoor. Hoewel het een eenmalige affaire had moeten zijn, is deze onmogelijk te vergeten. Al snel ontmoeten Cassie en Erin elkaar in het geheim en blijken hun gevoelens serieuzer dan een flirt. Maar wat gebeurt er als ze eerlijk zijn over hun liefde?

‘Deze gloeiend hete romance schetst een levendig beeld van hoe het is om te starten met je volwassen leven, en hoe het voelt om op iets latere leeftijd de liefde en je identiteit weer te vinden. Cassie en Erins liefde is afwisselend heerlijk sexy en zeer emotioneel. Wat mij betreft mag Wilsner nog heel veel van dit soort boeken schrijven.’ – The Washington Post

Details

Imprint

Heartbeat

Uitgever

Bruna Uitgevers B.V., A.W.

Publicatiedatum

25 januari 2024

ISBN

9789046178836

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 57 min

Bestandsgrootte

602 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Meryl Wilsner Bekijk alles

Liefdestackle

Liefdestackle

Meryl Wilsner

€ 13,99
Heb je het al gehoord?

Heb je het al gehoord?

Meryl Wilsner

€ 14,99

Meer spreker Yente Orion Bekijk alles

Liefdestackle

Liefdestackle

Meryl Wilsner

€ 13,99