Luistervoorbeeld

De 8ste eigenschap

Van effectiviteit naar inspiratie
Auteur Stephen R. Covey
Spreker Floris van den Broek
Speelduur 50m 25s
€ 19,99

Beschrijving

De 8ste eigenschap is een essentiële toevoeging aan de zeven eigenschappen van Covey. Na effectiviteit, het 'hoe' van de zeven eigenschappen, gaat het nu om het aanboren van uw verborgen potentieel, het 'waarom' van effectiviteit.

Ontdek uw eigen stem, draag deze uit en help ook anderen hun eigen stem te ontdekken en uit te dragen. Dit maakt dat u het beste in uzelf naar boven haalt en zo de meeste creativiteit, kracht en resultaten boekt. In één uur krijg u de essentie van Coveys ideeen voorgeschoteld.

In zijn bekende meeslepende stijl laat Covey zien hoe u die creatieve krachten kunt ontdekken en kunt ontwikkelen en ook hoe u als leidinggevende dat proces bij anderen kunt faciliteren en stimuleren. Covey laat echter ook zien hoe en waarom veel energie verloren gaat.

Inhoud
1. Inleiding
2. De 8ste eigenschap: van effectiviteit naar inspiratie
3. Belangrijke verschuivingen door de tijd heen
4. Routekaart naar inspiratie
5. Natuurlijke en morele autoriteit
6. Visie, discipline & passie
7. Het universele geweten
8. Goed leiderschap
9. Neem je verantwoordelijkheid
10. Leiderschap is een keuze
11. Tot slot

Details

ImprintUitgeverij BusinessContact
UitgeverAtlasContact
Publicatiedatum 6 september 2013
ISBN 9789047007050
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 50m 25s
Bestandsgrootte 36 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Stephen R. Covey

Stephen R. Covey (1932-2012) heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te laten zien hoe elk individu de regie kan nemen over zijn of haar eigen leven. Hij was een gedreven docent, organisatieadviseur en auteur, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Er zijn meer dan twintig miljoen boeken van hem verkocht (in 38 talen), en De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is uitgeroepen tot het belangrijkste businessboek van de twintigste eeuw. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Toon aanbod