Vind je Waarom
Vind je Waarom

Vind je Waarom

Een praktische gids voor het ontdekken van een hoger doel

Deze heldere gids begint met de zoektocht naar je persoonlijke Waarom en helpt je vervolgens het Waarom van je organisatie te vinden.

Auteur

Simon Sinek

Spreker

Jasper Boeke

Vertaler

Vanja Walsmit

Speelduur

4 uur 48 min

€ 13,99

Beschrijving

‘Vind je waarom’ is de langverwachte praktische opvolger van de bestseller ‘Begin met het Waarom’ van Simon Sinek. Met ‘Begin met het waarom’ heeft Simon Sinek hij wereldwijd miljoenen mensen geïnspireerd om te streven naar een wereld waarin ons leven en werk ons echte voldoening brengen. Maar wat als je niet weet wat je Waarom is? Of als je eerdere Waarom niet meer bij je lijkt te passen? ‘Vind je Waarom’ is een heldere, praktische gids die je de stappen aanreikt om Sineks waardevolle inzichten daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Het boek begint met de zoektocht naar je persoonlijke Waarom, helpt je het Waarom van je organisatie te vinden en zoomt in op obstakels en veelgestelde vragen als: wat als ons Waarom wel heel erg lijkt op dat van de concurrent? Kun je meer dan één Waarom hebben? En als mijn werk niet aansluit bij mijn Waarom, wat dan? Het vinden van je Waarom is een reis die werk en geduld vergt, maar altijd de moeite loont. Of je nu de CEO bent, een leidinggevende of een medewerker, de aanpak in dit boek leidt je naar meer voldoening in je leven en duurzaam succes voor je organisatie.

Details

Imprint

Business Contact

Uitgever

Atlas Contact, Uitgeverij

Publicatiedatum

1 maart 2023

ISBN

9789047017325

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 48 min

Bestandsgrootte

265 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Antropoloog en bestsellerauteur Simon Sinek is een rasoptimist en visionair denker die leiders en organisaties helpt mensen te inspireren. Zijn TED-lezing is met 38 miljoen kijkers een van de best bekeken talks op TED.com.

Meer auteur Simon Sinek Bekijk alles

Het oneindige spel

Het oneindige spel

Simon Sinek

€ 12,99
Aanbieding Begin met het Waarom

Begin met het Waarom

Simon Sinek

€ 12,99 € 4,99

Meer spreker Jasper Boeke Bekijk alles

De oktober koning

De oktober koning

Pamela Sharon

€ 12,95
De kwade dag

De kwade dag

Peter Temple

€ 7,99
Spijt

Spijt

René Appel

€ 6,99
Volkomen onnatuurlijk gedrag
€ 14,99