Wensen boven Ruby Lodge
Wensen boven Ruby Lodge
Nog geen fragment

Wensen boven Ruby Lodge

het derde deel in de feelgoodserie Joy, waarin Jutta probeert te helen van haar gebroken hart, wat moeilijk gaat met een knappe paardenchirurg in de buurt.

Serie

Joy-serie deel 3

Auteur

Eline Hazelaar

Spreker

Melissa Drost

€ 11,99

Beschrijving

Jutta Wishbows' hart is gebroken. En een gebroken hart valt niet zomaar te lijmen in een bergdorp met amper vijfhonderd inwoners. Bemoeizuchtige en intense inwoners.

Toch probeert Jutta er het beste van te maken, en ze is best tevreden met haar leventje als dierenartsassistente. Ze woont al haar hele leven in Joy, waar het zoals altijd koud, bont en vooral rustig is, tot plotseling een knappe paardenchirurg opduikt.

Meneer Knife is met een geheim afgereisd naar het Hoge Noorden. En hij zet daarmee meteen het hele dorp op stelten als de dorpelingen ontdekken dat hij Ruby Lodge huurt. En dan wordt Jutta ook nog eens gedwongen om met hem samen te werken.

Ze is vastbesloten hun relatie strikt professioneel te houden, tot een reeks van gebeurtenissen hun band versterkt. Daardoor beseft Jutta dat ze één ding mist… liefde.

Maar is meneer Knife haar liefde waard als hij over een halfjaar toch weer vertrekt? En dan heeft hij ook nog eens een geheim dat Jutta’s leven voorgoed zal veranderen. Durft ze haar hart vol wensen weer open te stellen of is zijn geheim te groot?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

5 juni 2024

ISBN

9789047208792

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Eline Hazelaar (1994) is een Vlaamse auteur van feelgoodverhalen. Ze woont samen met haar twee katten tussen het groen aan de rand van een stadje, waar ze haar verhalen met veel liefde tikt. Als ze niet schrijft zijn haar favoriete bezigheden schilderen, lezen en het verzorgen van dieren. De Joy-serie schreef ze omdat ze ervan droomt ooit een eigen boerderijtje te hebben.

Meer auteur Eline Hazelaar Bekijk alles

Dromen boven Moonstone Cabin
€ 11,99
Hoop boven Wisteria cottage
€ 11,99

Meer spreker Melissa Drost Bekijk alles

De jacht op de groene diamant
€ 12,99
€ 4,99

In haar voetsporen

Anna E. Wahlgren

€ 14,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99