Dromen boven Moonstone Cabin
Dromen boven Moonstone Cabin

Dromen boven Moonstone Cabin

Tweede deel in de feelgoodserie Joy waarin Jasmijn alle tradities probeert te doorbreken als dorpshoofd om haar eigen dromen te volgen. Voor de lezers van Holly Martin, Jenny Colgan en Lisette Jonkman

Serie

Joy-serie deel 2

Auteur

Eline Hazelaar

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

10 uur 26 min

€ 11,99

Beschrijving

In Dromen boven Moonstone Cabin runt Jasmijn Winther sinds het overlijden van haar moeder het sneeuwkoude, maar gezellige dorpje Joy als het enige vrouwelijke dorpshoofd in het hoge noorden. Jasmijn heeft het allemaal voor elkaar, ze heeft een eigen geitenboerderij en de Joyers zijn dol op haar. Maar het runnen van haar geliefde dorp valt haar zwaar en haar uitgestippelde leven dreigt haar boven het hoofd te groeien. Vooral als het dorp plots in rep en roer is door de komst van een witte wolf. Daarnaast brengt onaangekondigd bezoek op haar landgoed schokkend nieuws.

De twijfel slaat toe. Wordt het niet tijd om te leven in plaats van te overleven? Misschien kan de geheimzinnige jachtopziener, die haar hoofd op hol brengt, daar wel verandering in brengen. Maar hij blijft koel en afstandelijk tegen haar. Welke geheimen verbergt hij in Moonstone Cabin? En is hij bereid Jasmijn ooit toe te laten? Is Jasmijn bereid om alle tradities te doorbreken terwijl ze ook de strijd aangaat met het concurrerende dorpje? Of neemt ze een drastisch besluit en kiest ze voor haar eigen dromen, waardoor alles zal veranderen in de sneeuw?

Voor de lezers van Holly Martin, Jenny Colgan en Lisette Jonkman.

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

25 oktober 2023

ISBN

9789047208778

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 26 min

Bestandsgrootte

574 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Eline Hazelaar (1994) is een Vlaamse auteur van feelgoodverhalen. Ze woont samen met haar twee katten tussen het groen aan de rand van een stadje, waar ze haar verhalen met veel liefde tikt. Als ze niet schrijft zijn haar favoriete bezigheden schilderen, lezen en het verzorgen van dieren. De Joy-serie schreef ze omdat ze ervan droomt ooit een eigen boerderijtje te hebben.

Meer auteur Eline Hazelaar Bekijk alles

Hoop boven Wisteria cottage
€ 11,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

€ 14,99
Geknipt voor elkaar

Geknipt voor elkaar

Mienke Fijen

€ 12,99

Bloedwraak

Marcella Kleine

€ 11,99
Een schrijfster aan zee

Een schrijfster aan zee

Julie Klassen

€ 16,99