Hoop boven Wisteria cottage
Hoop boven Wisteria cottage

Hoop boven Wisteria cottage

Hoop boven Wisteria Cottage van Eline Hazelaar is het eerste deel in de feelgoodserie Joy waarbij Feliz als de nieuwe dierenarts de harten van de inwoners probeert te ontdooien. Voor de lezers van Holly Martin, Jenny Colgan en Lisette Jonkman.

Serie

Joy-serie deel 1

Auteur

Eline Hazelaar

Spreker

Dafne Holtland

Speelduur

10 uur 26 min

€ 11,99

Beschrijving

Als Feliz Snow ziet dat er ergens een nieuwe dierenarts wordt gezocht, grijpt ze die kans met beide handen aan. Ook al betekent dat dat ze moet verhuizen naar het platteland, waar het pittoreske dorpje Joy ligt.

In Joy is het vooral ijskoud en ook haar nieuwe landhuisje Wisteria Cottage laat te wensen over. Daar komt bij dat de meeste boeren niet zitten te wachten op een nieuwe dierenarts en dat haar nieuwe buurman én huurbaas een hork is. Blijven de problemen zich opstapelen? Of vindt Feliz een manier om samen te werken met de koppige Joyers?

Als blijkt dat het dorpje nog meer verrassingen voor haar in petto heeft ontdooit de geheimzinnige landheer eindelijk een beetje. Langzamerhand stelt hij zich open en hij besluit haar te helpen een thuis te vinden in het dorpje. Maar is hij er ook klaar voor om zijn geheimen met haar te delen? Weet Feliz de harten van de dorpsbewoners te verwarmen? En vindt ze naast haar praktijk en geliefde dieren ook de ware liefde in de sneeuw?

Details

Imprint

Loft Books

Uitgever

Ambo/Anthos B.V.

Publicatiedatum

27 september 2023

ISBN

9789047208754

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 26 min

Bestandsgrootte

573 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Eline Hazelaar (1994) is een Vlaamse auteur van feelgoodverhalen. Ze woont samen met haar twee katten tussen het groen aan de rand van een stadje, waar ze haar verhalen met veel liefde tikt. Als ze niet schrijft zijn haar favoriete bezigheden schilderen, lezen en het verzorgen van dieren. De Joy-serie schreef ze omdat ze ervan droomt ooit een eigen boerderijtje te hebben.

Meer auteur Eline Hazelaar Bekijk alles

Dromen boven Moonstone Cabin
€ 11,99

Meer spreker Dafne Holtland Bekijk alles

Het begin van het einde
€ 2,99
Het hospitaal van leven en dood
€ 14,99
€ 12,99
Dromen boven Moonstone Cabin
€ 11,99