Luistervoorbeeld

Alleen

De Pacific Crest Trail: te voet van Mexico naar Canada
Auteur Tim Voors
Spreker Lykele Muus
Speelduur 4u 17m 26s
€ 9,99

Beschrijving

Waarom verlaat een vader zijn gezin om zes maanden lang alleen 4.286 kilometer dwars door Noord-Amerika te lopen? Tim Voors beschrijft zijn voettocht over een van de mooiste en langste paden van de wereld, de Pacific Crest Trail van Mexico naar Canada.

Tijdens zijn tocht door de adembenemende landschappen ondergaat Tim intense angst, ervaart hij dat pijn ook voldoening kan geven, leert hij te genieten van het alleen-zijn en wordt het eindelijk leeg in zijn hoofd. Hij ontwikkelt een hartstochtelijke verhouding met de wildernis, sluit opmerkelijke nieuwe vriendschappen en moet zich constant aanpassen aan de onvoorspelbaarheid van het weer en de natuur.

Laat je inspireren en ontdek het genot van alleen zijn. Tim Voors neemt je mee door de fysieke, mentale en spirituele fases van deze lange tocht door de wildernis. Klim in zijn rugzak en leer dat alleen-zijn je heel veel kan opleveren en een burn-out kan voorkomen.

Details

UitgeverFontaine Uitgevers
Publicatiedatum 7 september 2019
ISBN 9789059563155
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 17m 26s
Bestandsgrootte 236 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tim Voors

Tim Voors (1972) loopt veel en graag. Zijn reizen voeren hem dwars door Amerika op de Pacific Crest Trail (4.286 kilometer ), over de Te Araroa Trail in Nieuw Zeeland (3.000 kilometer ), de Japanse 88 Temples Trail (1.300 kilometer ) en langs verschillende routes door Spanje naar Santiago de Compostela.

Hij woont in Broek in Waterland met zijn gezin en werkt als interim creatief directeur en keynote tekstspeaker voor bedrijven en congressen.

Toon aanbod