Alleen
Alleen

Alleen

De Pacific Crest Trail: te voet van Mexico naar Canada

Waarom verlaat een vader zijn gezin om zes maanden lang alleen 4286 kilometer dwars door Amerika te lopen? Tim Voors beschrijft zijn voettocht over de Pacific Crest Trail van Mexico naar Canada.

Serie

Auteur

Tim Voors

Spreker

Lykele Muus

Speelduur

4 uur 17 min

€ 9,99

Beschrijving

Waarom verlaat een vader zijn gezin om zes maanden lang alleen 4.286 kilometer dwars door Noord-Amerika te lopen? Tim Voors beschrijft zijn voettocht over een van de mooiste en langste paden van de wereld, de Pacific Crest Trail van Mexico naar Canada.

Tijdens zijn tocht door de adembenemende landschappen ondergaat Tim intense angst, ervaart hij dat pijn ook voldoening kan geven, leert hij te genieten van het alleen-zijn en wordt het eindelijk leeg in zijn hoofd. Hij ontwikkelt een hartstochtelijke verhouding met de wildernis, sluit opmerkelijke nieuwe vriendschappen en moet zich constant aanpassen aan de onvoorspelbaarheid van het weer en de natuur.

Laat je inspireren en ontdek het genot van alleen zijn. Tim Voors neemt je mee door de fysieke, mentale en spirituele fases van deze lange tocht door de wildernis. Klim in zijn rugzak en leer dat alleen-zijn je heel veel kan opleveren en een burn-out kan voorkomen.

Details

Imprint

Fontaine Uitgevers

Uitgever

Park Uitgevers

Publicatiedatum

7 september 2019

ISBN

9789059563155

Taal

Nederlands

Speelduur

4 uur 17 min

Bestandsgrootte

236 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Tim Voors (1972) loopt veel en graag. Zijn reizen voeren hem dwars door Amerika op de Pacific Crest Trail (4.286 kilometer ), over de Te Araroa Trail in Nieuw Zeeland (3.000 kilometer ), de Japanse 88 Temples Trail (1.300 kilometer ) en langs verschillende routes door Spanje naar Santiago de Compostela.

Hij woont in Broek in Waterland met zijn gezin en werkt als interim creatief directeur en keynote tekstspeaker voor bedrijven en congressen.

Meer auteur Tim Voors Bekijk alles

Noorderlichtlopers

Noorderlichtlopers

Tim Voors

€ 14,99
Niet alleen

Niet alleen

Tim Voors

€ 9,99

Meer spreker Lykele Muus Bekijk alles

The Perks of Being a Wallflower
€ 9,99
De gedaanteverwisseling
€ 9,99
Waarom je huwelijk strandt
€ 15,99
Het boek van de galg

Het boek van de galg

Thomas Enger

€ 15,99